Fenerbahçe İstanbulspor maçında gol yağmuru

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında İstanbulspor'u konuk eden Fenerbahçe, cezası nedeniyle seyircisi oynadığı maçta rahat bir futbol sergiledi ve mücadeleyi 4-0 kazandı. Rövanş maçı ise 18 Aralık'ta oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında sahasında İstanbulspor’u ağırlayan Fenerbahçe karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Fazla forma şansı bulmayan oyuncuların ağırlıkta olduğu ilk 11’le sahaya çıkan sarı lacivertliler, 15. dakikada Deniz Türüç’ün, 16. dakikada Ferdi Kadıoğlu’nun attığı gollerle bir anda 2-0’lık üstünlüğü sağladı.

İstanbulspor’a pozisyon şansı tanımayan ve oyunun hakimi olan sarı lacivertliler, ilk yarıyı bu skorla önde tamamlarken 70’de Vedat Muriqi durumu 3-0’a taşıdı.

Maçın 81. dakikasında oyuna giren genç sol bek Muhammed Gümüşkaya’nın 88. dakikadaki pasını iyi değerlendiren Miha Zajc, altı pas içinde yaptığı vuruşla durumu 4-0’a getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Mücadele Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanırken, iki ekip 18 Aralık Çarşamba günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

2017-2018 sezonu yarı finalinde Beşiktaş’la yapılan maçta çıkan saha olayları nedeniyle PFDK’den 3 maç seyircisiz oynama cezası alan Fenerbahçe, bu maçla birlikte cezasını tamamlamış oldu.