Erdoğan'a yeni kumpas mı?

Darbe girişimi tehlikesinin henüz atlatılamadığını vurgulayan Abdulkadir Selvi, uyarıda bulundu

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaşananlardan sonra henüz darbe girişiminin atlatılmadığını öne süren Abdulkadir Selvi, konuyla ilgili yazı yazdı.

İşte o yazı:

Her okuduğumda derinden etkilendiğim bir kıssadır, "Çocuğun Gerçek Annesi"...
Sahih kaynaklardan olduğu için Buhari ve Müslim’den aktarmayı tercih ettim.

“Hz. Süleyman’ın karşısına çocuğun gerçek annesi olduğunu iddia eden iki kadın geldi. Yaşlı olanın ikna kabiliyeti yüksekti, çocuğun gerçek annesi olan ise kendini savunmakta yetersiz kalıyordu. Hazreti Süleyman iki kadını dinledikten sonra, ‘Bana bir bıçak getirin, çocuğu ortadan kesip ikinize pay edeceğim’ deyince, çocuğun gerçek annesi yerinden fırladı, ‘Aman, çocuğumu kesmeyin, yeter ki o zarar görmesin, ben feragat ediyorum’ dedi.”

15 Temmuz gecesi tankların Boğaz Köprüsü’nü tuttuğu, Ankara’nın üzerinden savaş uçaklarının uçtuğunu görünce Ankara gazetecilerinin refleksi olarak Genelkurmay’ın önüne koştum. Merasim Sokak’ta önümüzü kestiler. Halk Genelkurmay’ın önünde toplanmaya başlamıştı. Oradan Meclis’e girmeye çalıştım. Tankla Dikmen kapısının önünü tutmuşlardı. Yayına çıkmak için CNN Türk’e geldim... Darbecilerin başarılı olamayacağını anlatmak için. Peki, daha ilk anlarda darbecilerin başarılı olamayacağını nereden biliyordum?

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN