Erdoğan: Cam filmi düzenlemesinde yanlış yaptılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, araçlardaki cam filmlerinin serbest kalacağına ilişkin sinyaller verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleri ile bir araya geldi.
Toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, son günlerin tartışma konusu otomobillere cam filmi yasağına değindi.
Konuyla ilgili mağduriyet yaratılmaması gerektiğini ifade eden Erdoğan, "Uygulama yanlış, düzeltmeleri için talimat verdim" dedi.

"SİSTEM İYİ ANLATILMALI"

Liseye geçişte yeni sisteme de değinen Erdoğan, sistemin iyi anlatılması gerektiğini söyledi. Erdoğan, dershane ve etüt merkezlerinin yeniden canlanmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceğini belirtti.

"ACIRSAK ACINACAK HALE GELİRİZ"

FETÖ ile mücadele konusuna da değinen Erdoğan, soruşturmalar kapsamındaki mağduriyet şikayetleri için "Bu tür şikayetlerin bir kısmında altından FETÖ çıkıyor, acırsak acınacak hale geliriz" ifadesini kullandı.

"DIŞLAYACAK HAREKETLERDEN KAÇININ"

Erdoğan'ın istifa eden belediye başkanlarına yönelik açıklamaları da oldu. Bu konuda milletvekillerine bir uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı, "İstifa eden belediye başkanlarını dışlayacak hareketlerden arkadaşlarımızı küçük düşürecek konuşmalardan kaçının" şeklinde konuştu.

"HALKLA İÇ İÇE OLUN"

Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinden gelen 50 milletvekili ile bir araya gelen Erdoğan'ın, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden milletvekillerine ise özel bir mesajı oldu. Erdoğan, bölgedeki milletvekillerinden memleketlerine sahip çıkmalarını ve bölge halkıyla iç içe olmalarını istedi.