Deli Bekir’e ‘Etiler’ dayağı

Etiler Gıda hisselerinde Gözaltı Pazarı uyarısı Ankaralı Grubu harekete geçirdi. İddiaya göre Deli Bekir komaya girene kadar dayak yedi.

Dolandıracak yatırımcı kalmayınca çevresindeki isimleri dolandırmaya başladığı öne sürülen Deli Bekir, bu sefer sert kayaya çarptı. Ankaralı bir gruba Etiler Gıda hissesi aldırdığı iddia edilen Deli Bekir’in yalanlar zincirini daha fazla sürdüremeyince sert bir dayakla karşı karşıya kaldığı ileri sürülüyor. Deli Bekir’in, hissede yabancılara yüzde 30 komisyon karşılığında mal sattığı söylentilerinden sonra kademelerde uzun süre 1 lot alış girilmişti. Son günlere kadar kademelere en yüksek 50-100 lot alış girildiği için hissede mal aldırılan kişilerin satış yapamadığı, Ankaralı Grubu’n da bunun üzerine Deli Bekir’e komaya girene kadar dayak attığı iddia ediliyor.
 
GÖZALTI PAZARI’NA ATILABİLİR
 
Bu arada, Borsa Yönetim Kurulu, Etiler’in hakim ortağı konumunda olan Karsusan Karadeniz Su Ürünleri’ni, Etiler Gıda'nın  işletme sermayesi ihtiyacının devam etmesi hususunda değişiklik olmaması, üretiminin çok düşük seviyede olması ve esas faaliyetleri ile ilgili gelir yaratma sıkıntısı içinde bulunması nedeniyle uyarılmasına karar verdi. Borsa Yönetimi ayrıca, Karsusan'dan konu ile ilgili olarak alacağı tedbirleri 30 Haziran 2015 tarihine kadar KAP'ta açıklamasına karar verdi.
Gerekli tedbirlerin alınmaması halinde Etiler Gıda’nın gözaltına atılması gündemde. Bu yüzden Deli Bekir aracılığıyla hisse alan kişilerin harekete geçtiği konuşuluyor.