Damat Sekuro’da her yolu deniyor!

Can Dilmener’in Sekuro Plastik hisselerini pazarlamak için yeni arayışlara girdiği iddia ediliyor…

BORSAGUNDEM.COM - KULİS HABER

Sekuro Plastik Ambalaj (SEKUR) hisselerini kısa sürede 2.5 liradan 10 lira sınırına taşıyan, borsa çevrelerinde ‘Damat Can’ ismiyle tanınan Can Dilmener’in hisse pazarlamak için yeni kanallara yöneldiği söyleniyor. Oyuncunun, komisyonlu hisse pazarlamaya devam ettiği öne sürülüyor.
Hisse pazarlamaya başladığı yönündeki haberlerin borsagundem.com’da yayınlanmasının ardından sıkıntıya girdiği ve amacına ulaşamadığı belirtilen Can Dilmener’in, Ankaralı Muzo ve Hakan Kürklü ile masaya oturduğu iddia ediliyor. Dilmener’in komisyon karşılığında hisse satışı için birçok kapıyı çaldığı, başarısız olunca da özellikle sosyal medyadan insanları tuzağa düşüren ekiplerle işbirliği yaptığı öne sürülüyor.
Kulislerde ise özellikle Sanifoam Sünger hisselerinde mağdur ettiği ileri sürülen insanlara komisyonlu hisse pazarlamaya çalıştığı, ancak bu hissede zarar eden isimlerin de Damat’ı reddettikleri konuşuluyor.

KAPALIÇARŞI BORSADAN UZAK DURUYOR

Damat’ın Kapalıçarşı çevresinin de yaşadıkları mağduriyetlerden sonra artık borsadan uzak durdukları dile getiriliyor. 

Damat’ın fiyatını 10 liraya çektiği hisseler şu aralar 8.5 lira seviyesinde işlem görüyor. Can Dilmener’in çevresindeki herkese 3-4 lira aralığında satma teklifinde bulunduğu ve bu fiyat üzerinden alıcı arayışına girdiği ileri sürülüyor. 

Bu arada, şirkete yakın isimlerin yaptığı işlemlerin de Damat tarafından gerçekleştirildiği kulislerde konuşulan iddialar arasında. Yapılan işlemlerin IP adreslerinin kontrol edilmesi halinde, iddiaların doğru olup olmadığının ortaya çıkacağı söyleniyor.

DEFTER DEĞERİ 1, PİYASA DEĞERİ 9 LİRA

Öte yandan, SEKUR’un defter değeri 1 lira seviyesinde, piyasa değeri ise 9 liraya yakın. Özsermayesi 16 milyon lira olan şirketin piyasa değeri yaklaşık 124 milyon liraya ulaşmış durumda. Uzmanlar, kısa vadede yüzde 300’e yakın prim yapan hissede yatırımcıların dikkatli olmasını öneriyor.