Borsazede nasıl olunur

Levent Kırca 90'lı yıllarda borsada kaybeden bir borsazedeyi canlandırdı. İşte usta tiyatrocunun o canlandırdığı komik olduğu kadar düşündürücü video.

Borsa birçok kişiye kazandırdığı gibi, birçok kişiye de kaybettirebiliyor. Piyasaları yakından takip eden ve yatırım yapacağı şirketi özenle seçen yatırımcılar, borsada hedefledikleri kazanca ulaşabiliyor. Ancak borsanın 'b'sinden bile anlamayan ve eş, dost tavsiyesi ile yatırım yapanların sonu hüsran olabiliyor.
Ünlü tiyatrocu Levent Kırca'nın hazırladığı, 22 yıldır çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan, halkın sorunlarını anlatan efsane güldürü programı Olacak O Kadar'da ilginç bir borsa yatırımcısı konu edildi. Usta tiyatrocu, 90'lı yıllarda borsada kaybeden bir borsazedeyi canlandırdı. İşte Levent Kırca'nın canlandırdığı ve belki de hepimizin yakından şahit olduğu borsazedenin hikayesi...

video##1965##player

Sizde buna benzer şahit olduğunuz hikayeleri bu yazının altında paylaşabilirsiniz. Belki yeni borsaze hikayelerinin yaşanmasına engel olabilirsiniz.