Borsa cinayetinde İhlas Madencilik iddiası

İki kişinin hayatını kaybettiği borsa cinayetinin nedeni 10 liradan 2 liraya kadar hızla gerileyen İhlas Madencilik hisseleri mi?

BORSAGUNDEM.COM-ÖZEL HABER

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde iki kişinin hayatını kaybetmesine kadar uzanan borsa kavgasının temelinde İhlas Madencilik hisselerinin olduğu iddiaları konuşulmaya başlandı. Emniyete yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Süleyman Karslı ve Rıfat Ekşi’yi silahla öldüren Halim S., kız kardeşinin arkadaşı olan bir kadından 110 bin liraya yakın bir para alıyor borsada yatırım yapmak için. Daha sonra elden ve senet mukabilinde yaptığı ödemelerle 160 bin lirayı geri ödüyor. Halim S.’nin kız kardeşinin yakın arkadaşı olan kadın, inşaatçı bir arkadaşını da borsada yatırım yapmaya ikna ediyor. İnşaatçı, borsada yatırım yapması için 3 milyon lirayı Halim S.’ye veriyor.

HİSSELER YÜZDE 80 ORANINDA DEĞER KAYBETTİ

İddialara göre Halim S. 4 liradan bir anda 10 liraya yükselen İhlas Madencilik hissesi alıyor. Birkaç ay içerisinde hisseler yüzde 80 oranında değer kaybederek 2 liraya kadar gerileyince hisselere yatırılan paranın büyük bir bölümünün eridiği ve cinayete uzanan tartışmanın bu tarihten itibaren başladığı öne sürülüyor. O dönemde hisselerin üst üste taban olması da iddiaları destekliyor.  İhlas Grubu hisseleriyle yıllardır manipülatör kardeşlerin işlem yaptığı biliniyor.
Bu arada Star Gazetesi’nde geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir haber de ilişkiler yumağına farklı bir boyut kazandırıyor.

İHLAS MADENCİLİK HİSSE GRAFİĞİ


İŞTE O HABER…