Bekir Sani Karayal Alarko GYO’da sıkıştı iddiası

DYO Boya hisselerinden sonra Alarko GYO hisselerinde başarısız bir operasyona imza attığı iddia edilen Bekir Sani Karayal’ın zor günler geçirdiği söyleniyor

BORSAGUNDEM.COM / KULİS HABER

Bir süredir borsadan topladığı Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisselerini çevresindekilere pazarlamaya çalıştığı ileri sürülen Bekir Sani Karayal’ın, hissede sıkıştığı ve zor günler yaşadığı öne sürülüyor. Ahmet Dedehayır ile birlikte yürüttüğü DYO Boya operasyonun başarısızlıkla sonuçlandığı iddiaları sonrası ismi Alarko GYO ile anılan Bekir Sani Karayal’ın hisse pazarlamak için her yolu denediği ancak başarısız olduğu borsa kulislerinde konuşuluyor.

ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Borsa çevrelerinde Deli Bekir takma adıyla tanınan Bekir Sani Karayal’ın işlem yaptığı söylenen Alarko GYO hisseleri son dönemde değer kaybediyor. Geçen yıl kasım ayında 40 lira seviyesinde olan hisseler bu yıl şubat ayında 60 lira sınırına ulaştı ancak hızla geri çekilen hisseler yeniden 40 lira seviyelerine döndü. Başarısız operasyon sonrası elindeki hisseleri satmakta zorlanan Karayal’ın, çok sıkıştığı ve son günlerde çalmadığı kapı kalmadığı iddia ediliyor.

YENİDEN YARGILANACAK

Bu arada ‘Keriz Silkeleme’ operasyonunda gözaltına alınan, Van Et hisselerinde manipülasyon yaptığı için yargılanan ve beraat eden Karayal’ın dosyası Yargıtay’dan döndü. Bekir Sani Karayal ve birlikte hareket ettiği söylenen çok sayıda isim ise yeniden yargılanacak.