Bayrak Taban hisseleri Hakan Kürklü ile anılıyor

Sosyal medya hesaplarından manipülatif hisseler pazarlayan Hakan Kürklü ismi son günlerde Bayrak Taban hisseleriyle anılıyor.

BORSAGUNDEM.COM - KULİS HABER

Sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptığı tespit edilen ve Sermaye Piyasası Kurulu’nun hakkında suç duyurusunda bulunduğu Hakan Kürklü, genellikle hisse pazarlama işlemlerinde devreye giriyor. Bayrak Taban (#BAYRK) hisselerinde yaşanan sert fiyat hareketlerinin perde arkasında da Hakan Kürklü’nün olduğu ileri sürülüyor. Kürklü’nün masum insanları tuzağa düşürmek için sosyal medya hesaplarından sık sık Allah’tan, Kur'an’dan bahsettiği biliniyor. Bu maksatla kılıktan kılığa girmekten de geri kalmayan Kürklü’nün ismiyle anılan Bayrak Taban hisseleriyle ilgili detaylara bakıldığında ise patron Turgut Bayrak 2 Ağustos tarihinde yaptığı 1 milyon adet hisse satışı açıklamasını 22 Eylül tarihinde yeniden KAP’ta yayınladı.

Bu arada kısa sürede 8 liradan 11 liraya kadar yükselen hisse aynı şekilde sert bir düşüş kaydederek yeniden 8 liralı rakamlara geriledi. Bugün de yükseliş eğiliminde olan hissede Hakan Kürklü gibi bir ismin işlem yaptığı iddialarının gündeme gelmesiyle küçük yatırımcıların dikkatli olmaları öneriliyor.

Yusuf Teker, Bayrak hisselerinde ortaya çıktı

SPK, sosyal medya dolandırıcısı Hakan Kürklü'yü yakaladı

Suat Olgun ve Yusuf Teker’e 10 yıl hapis