Başbakan Erdoğan Eskişehir'de

Başbakan Erdoğan Eskişehir'de seçim çalışmalarına devam etti

Başbakan Erdoğan, Eskişehir'de Odun Pazarı meydanında partisinin düzenlediği mitingte halka hitap etti.

"Dik dur eğilme bu millet seninle" sloganları eşliğinde konuşmasını yaptı. İşte konuşmasının satırbaşları:

Şimdi birileri montaj diyecek. Şu muhteşem tabloya bakacaklar ve photoshop diyecekler. Burada montaj var mı? Bir kısım medya burada photoshop var mı? Taşıma su ile değirmen döner mi Eskişehir?

Siz de deyinki nazar etme ne olur çalış senin de olur. Bunlara bunu demek lazım. Bu CHP'nin ve MHP'nin gelen başkanları acaba buraya kaç kez geldiler? Belediyesi CHP olan genel başkan kaç kez geldi? 

Yapacakları açılış olursa gelecekler? Şimdi ben Eskişehir'e sesleniyorum. Oyunuzu hizmete mi vereceksiniz? Karıştırmayın o örgütle. Hizmet deyince Pensilvanya ile karıştırmayın. Aman karıştırmayın.

Biz eser siyaseti üretiyoruz. Eskişenir Belediye başkanı artık yorulmuş bitmiş bundan sonra ne yapacak? Demokrasiyle alakası yok birazdan belgelerle konuşacağım.

Montajı siz bilirsiniz ey paralel yapı.  Bizde montaj yok. Aziz millet kendisine hizmet edeni her zaman bağrına bastı, her zaman coşkuyla karşıladı. Merhum Menderes ilk demokrasi mitingini Eskişehir'de yaptı.

Son mitingini de burada yaptı. Valilik binasından halka seslenecekti ses sistemini bozdular. O gece Eskişehir'de kaldı, sabah Kütahya'ya giderken derdest edildi. Oradan da idama yürüdü.

Şimdi bunlar çakma Kemal olmak üzere hep el ele verdiler. Attıkları iftiralar yenilir yutulur gibi değil.

Ne diyor burada "Başbakanı dinleyen hangi derin devlet" diyor. Peki bugün ne diyor? Senin beraber yürüdüğün paralel yapı bay Kılıçdaroğlu. Dün her türlü hakareti yapıyordum şimdi seviyorsun. 

Burada da başbakanın dinlenmesi çok vahim diyor. O dinlemeleri hangi yüzle şu anda çıkıp mecliste anayasa suçu işliyorsun ve meydanlarda nasıl dinletirsin ya. 

Merhum anneciğimi ağzına dolayacak kalitede değilsin. senin karakterinin cibilliyetini ne denli bozuk olduğunu zaten bu ifadeler ortaya koyuyor

Sen Rahşan affıyla kurtuldun. Sen montajların kasetlerin getirdiği genel müdürsün. O kasetlerle önceki genel başkanının görüntülerle ortaya çıkarılmış videolalar oradasın.