Başarılı borsacı Erden Emanet, A1 Capital’de

A1 Capital önemli bir transfere imza attı. Türkiye’nin en başarılı borsacılarından Erden Emanet, ‘büyük hedefler için’, Sermaye Piyasalarının öncü kurumunun güçlü ekibine katıldı.

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasalarının öncü kurumu ile Türkiye’nin en başarılı borsacısı, ‘büyük hedefler için’ aynı çatı altında buluştu.

Uluslararası dahil tüm piyasaların nabzını tutan; kıtaların rengini değiştiren krizleri, siyasi atakları, başta Türkiye dünyaya yön veren ekonomileri yakından izleyen; belirlediği kritik yol haritaları ile yatırımcıları korkudan çıkarıp rahat nefes aldıran stratejilerin usta ismi Erden Emanet, Sermaye Piyasalarının önemli aktörlerinden A1 Capital’a transfer oldu.

USTA İSİMLER ARASINA KATILDI

Raymond James, Finans İnvest, Global Menkul Değerler, Gedik Yatırım gibi sektörün yerli ve yabancı ünlü aracı kurumlarda üst düzey yöneticilikler yapan Emanet, A1 Capital’in gücüne güç katmak için, ustalardan kurulu ekibe katıldı.

Erden Emanet, derin tecrübesini bundan böyle A1 Capital için konuşturacak. Yatırımcıları uyaracak, yol gösterecek, kazançlı hedeflere yönlendirecek.

Yabancılar bankalardan umutlu

Hacmi ve hisse başına karı yüksek, defter değer ucuz şirketler

Usta borsacı Baki Atılal A1 Capital’de