Ayhan Öztürk’e çağrı: Açıkla

KAP’ta bir açıklama yayınlayan CLK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Öztürk’e ‘samimi’ sorular…

BORSAGUNDEM.COM 

Ayhan Öztürk, bunca insanı mağdur ettiği yetmezmiş gibi bir de umut tacirliğine başladı. Halka açık iki şirketi Florya’da bir apartman dairesinde yönetmeye çalışan Öztürk, 50 bin kişi ve 100 milyon liralık varlıktan bahsediyor. Tahsisli olsaymış, hisseler bloke edilmeseymiş, çağrı yapılsaymış 100 milyon liralık varlık ortaya çıkacakmış. Ar Tarım’ın 7 milyon adet hissesi bloke edildiği için varlıkları teminat olarak kullanamadığını belirtmiş. Yani Tümer Tarım’ın sattığı 4 milyon lot hisse gibi bu hisseleri de mi piyasaya sürüp paraya çevirecekti, söylememiş. 

AYHAN ÖZTÜRK’E SORUYORUZ

Yaptığı açıklamada şirketin eski ortaklarını suçlayan Ayhan Öztürk’e soruyoruz: 100 bin lira sermaye ile kurulan Tümer Tarım’ın sahibi görünen Ali Kemal Tümer nerede? 
“Ortaklarımın hakkını arıyorum” diyerek SPK ve Borsa İstanbul’u suçlayan Ayhan Öztürk’e soruyoruz:
Şirketi satın aldığınız Ali Kemal Tümer’e hiç para ödediniz mi? 

O EVİ NE YAPTINIZ?

CLK Holding’in eski patronu Murat Çelik’e ne kadar borcunuz var? Karkim satış süreci öncesi Murat Çelik’ten aldığınız iddia edilen İstanbul’daki evi sattınız mı? Sanal kalemleri toplayarak 100 milyon liralık varlığa ulaşan bir kişi olarak gerçekleri açıklayın da yatırımcılar size güvensin.

ARPOİL’İ KİME SATMAK İSTEDİNİZ?

Cari açığa çözüm gibi gösterdiğiniz enerji sektörüyle ilgili projeksiyonlar yapana kadar, Ar Tarım’ın içerisindeki Arpoil’i kimlere, kaç liradan satmak istediniz, onları açıklayın. Halka açık şirketlerin içerisindeki varlıkları, ruhsatları satmak için aylardır kapı kapı dolaşmıyor musunuz? Açıklayın ki yatırımcılar da sizin samimiyetinize güvensin.        

ŞİRKETİN VARLIKLARI NE OLDU?

Eğer samimiysen borsagundem.com’un tapu kayıtlarını yayınladığı Ar Tarım’ın arazilerini kimlere hangi fiyattan sattığını açıkla!  Öve öve bitiremediğin şirketlerin içerisindeki varlıkların çıkartıldığı ortaya çıkmadı mı? Yatırımcıları bu kadar düşünüyordun da neden arazileri satıp halka açık şirketin içini boşalttın, onu anlat… Bırak sanal hesaplarla 100 milyonluk varlıktan bahsetmeyi, Ar Tarım’ın içerisinden çıkarılan 29 milyon değer biçilen arazilerin parası nerede, onun hesabını ver?  Şirketin kasasında mı, değil mi? Stratejik yol haritasından önce şirketin içerisinden gizli sözleşmelerle çıkarılan varlıkları anlat ki senin samimi olduğuna da yatırımcılar inansın. 

ANLAT Kİ YATIRIMCI ANLASIN

Sen söylüyorsun, bu iki şirket son 1.5 yılda 7 kez el değiştirmiş, tüm bu satış süreçlerinde aldığın rolü anlat da herkes senin ne kadar samimi olduğunu anlasın.