Arif Ünver’den yatırımcılara büyük armağan

SPYD Başkanı Arif Ünver’in dev eseri "Sermaye Piyasası ve Borsa Okuryazarlığı" kitabı, herkesin okumasına açıldı, üstelik ücretsiz…

BORSAGUNDEM.COM

2012 yılında okurlarla buluştuğunda sermaye piyasalarında büyük bir eksiği kapatan “Arif Ünver’le Sermaye Piyasası ve Borsa Okuryazarlığı” kitabı tüm vatandaşların hizmetine açıldı. Üstelik ücretsiz olarak. Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği Başkanı Arif Ünver’in, bilinçli yatırımcı hedefini daha geniş kitlelere taşımak hedefiyle aldığı karar üzerine dev eser, SPYD’nin kurumsal internet sitesi spyd.org.tr adresinde yayına kondu.

Kulvarında tek olan, detaylı, öğretici bilgi, tecrübe, analiz ve grafik destekli anlatımıyla büyük ilgi gören Sermaye Piyasası ve Borsa Okuryazarlığı eserinde yeni güncellemelerin yapıldığını da belirten SPYD Başkanı Arif Ünver, “Bir kez daha çok ciddi şekilde elden geçirdim. Teorik anlatım sıktığı için sade vatandaşın anlayacağı bir üslupla kaleme aldım. Amaç, yatırımcılar, vatandaşlar okusun, gerçekleri öğrensin, bilinçlensin” diye konuştu.

Yatırımcılar, Arif Ünver’in dev eserine Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği’nin kurumsal internet sitesi http://spyd.org.tr/borsa-okulu-kitabi  adresinden ulaşabilecek. İsteyen orada okuyabilecek, isteyen ücretsiz indirebilecek.
 
İŞTE ARİF ÜNVER’İN KİTABINA ÜCRETSİZ ULAŞMA LİNKİ
http://spyd.org.tr/borsa-okulu-kitabi