Anel Telekom Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görecek

Anel Telekom, Acredo Technology BV.'ye satış sürecinin olumsuz sonuçlandığına ilişkin yapılan açıklama sonrası Yakın İzleme Pazarı'na alındı

Borsa İstanbul tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Ana Pazar'da işlem gören Anel Telekom'un 01-02/12/2016 tarihlerinde de kapalı kalacağını ve 05/12/2016 tarihinde  itibaren de Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlayacağını bildirdi.

Yapılan açıklama şöyle;

Payları Borsamızın Ana Pazarı'nda işlem gören Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak Borsamız tarafından 01/12/2016 tarihinde; Şirketin aktif bir faaliyeti kalmadığı anlaşıldığından, Şirket paylarının Acredo Technology BV.'ye satış sürecinin olumsuz sonuçlandığına ilişkin Şirketin 30/11/2016 tarihli özel durum açıklaması da dikkate alınarak, Kotasyon Yönergesinin 35/1-c maddesi kapsamında Şirket paylarının Yakın İzleme Pazarı'na alınmasına, halihazırda işlem sırası kapalı olan payların işlem sırasının pazar değişikliğine ilişkin kararın alınmasını izleyen iş günü seans sonuna kadar kapalı kalmaya devam etmesine ve ikinci iş gününden itibaren payların Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir.    

Bu çerçevede halihazırda işlem sırası kapalı olan Şirket paylarının işlem sırası 01-02/12/2016 tarihlerinde de kapalı kalacak ve Şirket payları 05/12/2016 tarihinde Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaktır.

Anel Telekom'un satışı iptal oldu