Akar: Bir füze saldırısı oldu da biz mi S-400 kullanmadık

F-35 ve F-16 ile ilgili açıklamada bulunan Akar, S-400'lerin kullanımına yönelik yöneltilen soruda, 'Saldırı oldu da biz mi kullanmadık?' yanıtını verirken karşı bir saldırı ihtimali dışında S-400'lerin kimseye zararı olmadığını belirtti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'de uzun süredir gündemde olan F-35 ve F-16'la ilgili kritik açıklamada bulundu. Bakan Akar ayrıca S-400'le ilgili soruya dikkat çeken bir cevap verdi.

Bakan Akar, F-35, F-16 ve S-400'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SALDIRI OLDU DA BİZ Mİ KULLANMADIK

S-400 ile ilgili soruya Bakan Akar, 'S400 ile ilgili kullanıma yönelik söylemler oluyor. Herhangi bir füze saldırısı oldu da biz mi kullanmadık? Batıya söylüyoruz, S400'lerin kimseye zararı yok. Tehdit unsuru değil. Türkiye'ye füze atmayı, saldırmak için uçak göndermeyi düşünenler varsa onlar hariç.' açıklamasını yaptı.

TÜRKİYE'NİN F-35 VE F-16 SÜREÇLERİ

Türkiye'de uzun süredir gündemde olan F-35 ve F-16 ile ilgili soruya Akar, 'F-35 ile ilgili Ocak'ta bir heyetimiz ABD'ye gidecek. F-16 konusu ile ilgili olarak da bir heyetin yine Ocak ayında Senato'da görüşmeler yapmak üzere ABD'ye gitmesi bekleniyor.' diye cevap verdi. (Akşam)

Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

Kuzey Kore, İHA krizinin ortasında 3 füze ateşledi!

Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Azerbaycan'da

Akar: Suriyeli kardeşlerimizin aleyhine bir şey yapmayız

Bakan Akar'dan F-16 ve S-400 açıklaması