Abdurrahman Yıldırım borsaya döndü, İhlas Grubu hisseleri hareketlendi

Uzun süredir borsadan uzak kalan ünlü spekülatör Abdurrahman Yıldırım, borsaya kesin dönüş yaptı

BORSAGUNDEM.COM – KULİS HABER

Bir dönemler borsada isminden çok fazla söz ettiren ünlü spekülatör Abdurrahman Yıldırım borsaya döndü. Adı İhlas Grubu hisseleriyle bütünleşen Yıldırım’ın borsaya döndüğünün kulislerde duyulmasıyla İhlas Grubu hisselerinde hareket yaşanmaya başladı.

Hisselerdeki hareketin Abdurrahman Yıldırım ile bir ilgisinin olup olmadığı bilinmiyor ancak ünlü spekülatörün borsaya dönüşünün duyulmasıyla eş zamanlı olarak başlayan hareket dikkatlerden kaçmadı. Abdurrahman Yıldırım’ın eski arkadaşı Hüseyin Ortayatırmacı ile birlikte hareket ettiği ileri sürülüyor.

SAĞLIK SEKTÖRÜ YATIRIMLARINDAN UMDUĞUNU BULAMADI

Bir süredir borsadan uzak kalan Abdurrahman Yıldırım, Anadolu’da çok sayıda hastane kurarak sağlık sektöründe büyümeyi amaçlıyordu. Bu sektörde beklediğini bulamayan ve hastaneleri elinden çıkaran Yıldırım’ın, yeniden borsada şansını deneyeceği dile getiriliyor.

Bu arada Abdurrahman Yıldırım ile birlikte hareket ettiği söylenen Hüseyin Ortayatırmacı da İhlas Grubu’na yakınlığıyla biliniyor. Ortayatırmacı’nın da borsadan kazandığı paralarla gayrimenkul yatırımı yaptığı ve bu sayede büyük bir servete sahip olduğu ifade ediliyor.