A1 Capital’in İzmir eğitiminde büyük ilgi

A1 Capital’in başlattığı “Anadolu’ya finansal okuryazarlık çıkarması”nda ilk eğitim durağı İzmir’de katılım da heyecan da büyüktü…

Sermaye Piyasalarının önde gelen aktörlerinden A1 Capital, “5. Yıl Etkinlikleri” çerçevesinde Anadolu’ya açılarak başlattığı ‘finansal okuryazarlık’ fırtınasında, İzmir’de  heyecan yaşattı. Geçtiğimiz hafta eğitim turunun ilk durağı Ege’nin incisinde büyük bir başvuruyla düzenlenen seminer, keyifli ve renkli anlara sahne oldu. Borsaya ilgi duyan geniş bir katılımcı kitlesi, başta A1 Capital Direktörü Belgin Maviş olmak üzere kurum üyesi sektörün tecrübeli isimlerini büyük bir ilgiyle dinledi.

GENİŞ BİR KATILIM OLDU

100 kişi olarak belirlenen ancak üç katı talep gelince, Mövenpick Otel’de seminerin düzenleneceği salonu büyüterek katılımcı sayısını artırma yoluyla anında çözüm üreten A1 Capital’ciler, sıcak diyalogların kurulduğu seminerin sonunda, duygularını, “Yeni güzel insanları tanımanın hazzı içindeyiz. İzmir eğitiminde yaşadığımız bu karşılıklı memnuniyet, bize büyük teşvik oldu. Ara vermeden diğer illerden gelen yoğun talepleri toplamaya ve 5.Yıl 5 Şehir Eğitimlerimizi  aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” sözleriyle ifade etti.