6 gollü maçta Türkiye, Japonya'ya mağlup oldu!

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Belçika'da karşılaştığı Japonya'ya 4-2 mağlup oldu. Ay-Yıldızlılarımız'ın golleri Ozan Kabak ve Bertuğ Yıldırım'dan geldi.


EURO 2024 Elemeleri gruplarında Ermenistan ile berabere kalarak hayal kırıklığı yaşayan A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Japonya'ya 4-2 kaybetti.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda ‘bay’ geçtiği bu haftayı Japonya ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Milliler Belçika’da oynanan özel maçta Japonya’ya 4-2 mağlup oldu.

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. maçında Ermenistan ile 1-1 berabere kalarak hayal kırıklığı yaşayan ay yıldızlılar, Japonya karşısında da beklenen performansı gösteremedi.

Arka arkaya yediği gollerle 3-0 geriye düşen milliler ilk yarı biterken farkı 2’ye indirdi. İkinci yarıya daha hareketli başlayan Milli Takım bir gol daha bularak skoru 3-2’ye taşıdı ve geri dönüş için umutlandırdı.

Ancak Japonya kazandığı penaltı ile farkı yeniden 2’ye çıkardı. 21 yıl sonra karşı karşıya gelen iki takımın özel maçında kazanan taraf 4-2’lik skorla Japonya oldu.

A Milliler, Ermenistan ile 1-1 berabere kaldı

 

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu