Yatırımcının Analiz Seti [email protected] Yatırımcının Analiz Seti

Yılbaşından bu yana %100 den fazla kazandıran iki fon

10 Kasım 2020, 08:13 - -

Yılbaşından bu yana yüzde 100'den fazla kazandıran fonlar, Hisse Senedi ve Kıymetli Maden Yatırım Fonları içerisinden oldu.

Yılbaşından bu yana Hisse Senedi Fon Kategorisi, yüzde 35.52 getiri sağlarken Kıymetli Maden Fon Kategorisi, yüzde 82.26 getiri sağladı. Bu kategori fonları içerisinden Ak Portföy Yeni Teknoloji Yabancı Hisse Senedi Fonu, yatırımcısına yüzde 104.49 getiri sağlarken QNB Finans Portföy Gümüş Borsa Yatırım Fonu, yüzde 102.25 getiri sağladı.

Kendi Kategorilerinde parladığı gibi tüm Yatırım Fonları içerisinde de parlayan bu fonların izlediği strateji ise şöyle;

Ak Portföy Yeni Teknoloji Yabancı Hisse Senedi Fonu; yatırımcının enformasyon teknolojisi ve iletişim hizmetleri sektöründe faaliyet yürüten şirketlerin büyüme olanaklarına ve kazançlarına iştirak etmesini sağlayan ve amaçlayan bir fon.

QNB Finans Portföy Gümüş Borsa Yatırım Fonu ise; Fon toplam değerinin en az %80’ini devamlı olarak sadece QNB Finans Portföy Gümüş Borsa Yatırım Fonu Endeksi kapsamındaki varlıklara yatırım yapmak suretiyle endeksi takip eden bir fon.

Fonbul.com sitesinde yer alan Fon Karşılaştır modülünden, Fon Getiriler sayfasından edindiğimiz analiz sonuçları aşağıdaki gibidir;

%100 DEN FAZLA KAZANDIRAN FONLAR VE PORTFÖY DEĞERLERİ

Veriler 09/11/2020 itibari ile hesaplanmıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)