İntıra Bey [email protected] İntıra Bey

Yıl sonu hisseleri

04 Aralık 2018, 09:35 - -

Yılın son ayında endekste olası bir harekette öncelikle endeks hisseleri hareketlenecektir. Tarihi dip ve zirvesindeki hisseler, analistlerin en fazla önerdikleri hisseler, olası bir yukarı harekette geniş marjlarda hareket edebilir. 

Yılın son ayındayız. Bu ay hesaplar kapanacak. Fon yöneticileri, finansal analistler, şirket yöneticileri yılın son işlemlerini gerçekleştirecek. Muhasebe kayıtları açısından bütün bir yılın değerlendirileceği döneme girdik. İşte bu nedenle piyasalar en iyiyi görmeye çalışacaktır. Kurlarda mümkün olduğunca düşük seviyeler, hisselerde ise yüksek seviyelerdeki kapanışlar gerçekleştirilmeye çalışılacak.
Küresel piyasalarda olumsuz bir gelişme yaşanmazsa BIST 100 Endeksi aralık ayını yükselerek tamamlayacaktır.
Yılın son ayında endekste yukarı bir harekette öncelikle endeks hisseleri yükselecektir. Halkbank’a ilişkin olumlu bir gelişme yaşanması halinde bankacılık hisseleri de olumlu etkilenebilir.

Tarihi zirvesine en yakın BIST 50 hisseleri

Tarihi dibine en yakın BIST 50 hisseleri

65 hissede analist beklentileri
27 farklı analist 66 hisse için hedef fiyat tahmininde bulundu: Analistlerin tahmin yaptığı 65 hisse senedinin getiri ve hedef fiyatlarına bakıldığında en yüksek getiri beklentisi demir çelik hisselerinde bulunuyor. Demirçelik sektörü şirketlerinde yüzde 60’ın üzerinde getiri beklentisi var.

27 farklı analistin 65 hisse senedi için hedef fiyat ve beklentiler şöyle:

 

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İzleyici04 Aralık 2018 23:49

    Hiç sat diyen yok hep al al alll

  • Mahallenin Delisi04 Aralık 2018 23:28

    Kanal hareketlerinde yoğun al sat yaptığım hisseler listede var ancak demir çelik o getiriler 2019 sonunda zor 2020 de anca olur zira inşaat sektörü durdu...ABD ek vergiler vs. zor be gerek yok riske...

  • Buffet04 Aralık 2018 11:30

    İnanmayın pazarlama bunlarınki.Tav a bakın anlarsınız.Hamdi beyi durduramıyorlar.sattıkça satıyor.30 dan elimizde.gerisini siz düşünün.