İntıra Bey [email protected] İntıra Bey

Seçici hisse hareketleri

07 Şubat 2018, 07:34 - -

Borsa İstanbul’da seçici hisse hareketleri yaşanıyor. Endeks 121 binden 113.875’e kadar geriledikten sonra tepki alımları ile yükseldi. Endeks düşerken de kazanabilirsiniz.

Borsa İstanbul, Ocak ayında test ettiği 121,500 seviyesinden sonra küresel piyasalardaki satış baskısı ile 113,875 seviyesine kadar geriledi. Endeks tepki alımları ile 114.000 seviyesinin üzerine çıktı. Borsa düşerken hisse toplama zamanı. Gelişmekte olan ülkelere para girişi sürüyor ve sürmeye bir süre daha devam edecek işte bu nedenle paniklemeden hisse toplama dönemi.    

Son bir haftada en fazla kazandıran 7 hisse ve performansları

Son bir haftada yükselen 7 hissenin grafikleri ve teknik analizleri

Kipa son bir haftada yüzde 32 yükseldi

Hisse yıldız pazarda işlem görüyor. Kısa vadeli göstergeler genelde al konumunda bulunuyor. Osilatörler'in genelde aşırı alım bölgesinde olması hissenin fazla yükseldiği şeklinde değerlendirilebilir. Hisse kısa ve orta vade hareketli ortalamalarının üzerinde seyrediyor.

THYAO - Türk Hava Yolları son bir haftada yüzde 8,22 yükseldi

Hisse yıldız pazarda işlem görmektedir. Kısa vadeli göstergeler genelde al konumunda bulunuyor. Orta vadeli göstergeler son dönemde belirgin al sinyalleri vermeye başladı. Hisse kısa ve orta vade hareketli ortalamalarının üzerinde seyrediyor.

PGSUS - Pegasus son bir haftada yüzde 3,73 yükseldi

Hisse yıldız pazarda işlem görmektedir. En son 5 gün önce 5 günlük hareketli ortalama ve 20 günlük hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. 5 günlük hareketli ortalama ve 20 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alım pozisyonunu koruyor.

DOAŞ - Doğuş Otomotiv son bir haftada yüzde 3,27 yükseldi

Hisse yıldız pazarda işlem görüyor. Kısa vadeli göstergeler genelde al konumunda bulunuyor. Hisse kısa ve orta vade hareketli ortalamalarının üzerinde seyrediyor. En son 39 gün önce 5 günlük hareketli ortalama ve 20 günlük hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. 5 günlük hareketli ortalama ve 20 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alım pozisyonunu koruyor.

NTHOL - Net Holding son bir haftada yüzde 3,25 yükseldi

Hisse yıldız pazarda işlem görmektedir. Kısa vadeli göstergeler genelde al konumunda bulunuyor. Osilatörler'in genelde aşırı alım bölgesinde olması hissenin fazla yükseldiği şeklinde değerlendirilebilir. Hisse kısa ve orta vade hareketli ortalamalarının üzerinde seyrediyor.

BERA - Bera Holding son bir haftada yüzde 2,18 yükseldi

Hisse yıldız pazarda işlem görüyor. Kısa vadeli göstergeler genelde al konumunda bulunuyor. Hibollinger bantta sıkışma yaşıyor. Yukarı ya da aşağı yönde sert ataklar yaşanabilir. Hisse kısa ve orta vade hareketli ortalamalarının üzerinde seyrediyor.

TKFEN - Tekfen Holding son bir haftada yüzde 1,78 yükseldi

Hisse yıldız pazarda işlem görmektedir. Son 2 gündür fiyat ve hacimdeki hareket dikkat çekici. Orta vadeli göstergeler son dönemde belirgin al sinyalleri vermeye başladı. Osilatörler'in genelde aşırı alım bölgesinde olması hissenin fazla yükseldiği şeklinde değerlendirilebilir. Hisse kısa ve orta vade hareketli ortalamalarının üzerinde seyrediyor.  

BIST Temettü Endeksinde dibine yakın 8 hisse

BIST Teknoloji Endeksinde dibine yakın 8 hisse

BIST Gayrimenkul Sektöründe dibine yakın 8 hisse

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)