İntıra Bey [email protected] İntıra Bey

En fazla önerilen 35 hisse

11 Ekim 2018, 11:46 - -

Pay piyasasında baktığımızda hisse bazlı hareketlerin yaşandığını görüyoruz.5’ten fazla analist 35 hisse senedinde alım önerisinde bulundu.

Borsanın yukarı ya da aşağı hareketlerinde beklentileri güçlü olan hisse senetleri farklılaşarak endeksin üzerinde getiri sağlıyor. 5’ten fazla analistin alım önerdiği hisse senetlerine baktığımızda ilk sıralarda hizmet sektörü şirketlerinin yer aldığını görüyoruz. İşte bu hisseler, hedef fiyatları ve getiri beklentileri.

EN FAZLA ÖNERİLEN İLK 5 HİSSENİN GRAFİKLERİ VE TEKNİK GÖSTERGELERİ

1- MİGROS



Migros dolar bazında tarihi dip seviyelerde bulunuyor. TL bazında ise diplerde taban oluşturma çabasında. Teknik göstergelerden Relative Strength Index (RSI) aşırı alım ya da satım bölgelesinde değil. En son 24 gün önce 30 seviyesini yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. Stochastics ise 20 seviyesini yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi.
20 ve 50 günlük ortalamanın üzerinde ancak henüz 5 günlük ortalamanın alıtnda. Bu seviye de yukarı kırılırsa güçlü bir alım sinyali oluşabilir.

2- TÜRK TELEKOM



Türk Telekom günlenme çabasında. Teknik göstergeler ve ortalamalarda uyumsuzluk işaretleri var. Göstergelerden RSI , En son 20 gün önce 30 seviyesini yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. MACD, hareketli ortalamasının üzerinde olması sebebiyle alış pozisyonunu koruyor. Son 2 gündür güç kaybediyor.

En son 5 gün önce kısa vadeli hareketli ortalama, orta vade hareketli ortalamasını aşağı yönde keserek olası bir sat sinyali verdi. Kısa dönemli hareketli ortalamanın (5 günlük), orta dönem hareketli ortalamanın(20 günlük) üzerine çıkması beklenmeli.

3- PEGASUS


En son 9 gün önce kısa vadeli hareketli ortalamasını (5 günlük) aşağı yönde keserek olası bir sat sinyali verdi. Fiyat, hareketli ortalamanın altında seyrettiği için satış pozisyonunu koruyor. 24,46-25,70 ve 22,66 seviyeleri güçlü dirençler aşılabilirse 28 ve 32 seviyelerine doğru hareketlenebilir.

4- T.S.K.B


Ortalamaların altında hareket ediyor.0.80-0.85 seviyelerindeki güçlü direncin aşılması güçlenmesini sağlayabilir. Teknik göstergelerden Stokastik , aşırı alım ya da satım bölgelesinde değil. Hareketli ortalamasını yukarı yönde kesmiş olması , çok kesin olmasa da , kısa vadeli bir yükeliş olasılığına işaret etse de hacmin düşük olması ve ortalamaların altındaki seyir zayıf olduğunu gösteriyor.

5- ANADOLU EFES

En son 10 gün önce kısa vadeli hareketli ortalama(5 günlük), orta vade hareketli ortalamasını (20 günlük) aşağı yönde keserek olası bir sat sinyali verdi. Kısa dönemli hareketli ortalama, orta dönem hareketli ortalamanın altında seyrettiği için satış pozisyonunu koruyor. Teknik göstergelerden RSI , aşırı alım ya da satım bölgelesinde değil. En son 1 gün önce 30 seviyesini yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi.

EN ÇOK ÖNERİLENLER LİSTESİNDEKİ EN GÜÇLÜ HİSSE

En çok önerilenler listesinde yer alan Tekfen Holding, fiyat grafiği ile en güçlü hisse.

Tekfen Holding yüksek hisse performansı ile dikkat çekiyor. 2017 yılında yatırımcısına yüzde 173 kazandırırken 2018 yılında yüzde 36,75 oranında kazandırdı. 10 Kurum tarafından alım önerilen hissenin getiri potansiyeli ise yüzde 2 olarak öngörülüyor. Tekfen Holding son 3 yıldır yüksek performansı ile dikkat çekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)