E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBorsada yükselişe bankacılık desteği---

Borsada yükselişe bankacılık desteği

Borsada yükselişe bankacılık desteği
21 Temmuz 2014 - 14:08 borsagundem.com

BİST’de, bankacılık hisselerinin yükselişe desteği sürdüğü sürece yukarı hareketin devamı beklenebilir

Şeker Yatırım tarafından hazırlanan gün içi teknik analizi:   

"Yurt dışı piyasalardaki satıcılı seyirlere karşın ilk seansta da yukarı hareketini sürdüren BIST, 83.000 seviyelerine ulaşsa da kapanış bu seviyenin altından 82.839 seviyesinden gerçekleşti.
   
İkinci yarıda da yurt dışı piyasalardaki satış eğiliminden ayrışmaya çalışacak olan BIST’de, bankacılık hisselerinin yükselişe desteği sürdüğü sürece de yukarı hareketin devamı beklenebilir. İlk seansı 156.800 seviyesinden tamamlayan bankacılık endeksinde ise direnç 158.000 seviyelerinde yer almaktadır. Bu dirence yönelme BIST’de de 83.000-83.300 direnç aralığının test edilmesini beraberinde getirecektir. Ancak, ilk seansta görüldüğü üzere, yurt dışı piyasalarda satış eğiliminin artması BIST’de de yükselişi sınırlayabilir. Mevcut yıl içi görülen rekor seviyelerin ardından, gün içi kar satışlarına dikkat edilmelidir. Gün içi desteğimiz 82.300 seviyelerinde yer almaktadır. 82.000 altına sarkılması halinde ise gün içi satışlar hızlanabilir. "
ŞEKER YATIRIM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)