E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizBorsada olağan kar realizasyonu---

Borsada olağan kar realizasyonu

Borsada olağan kar realizasyonu
21 Ağustos 2014 - 09:29 borsagundem.com

78.000 seviyesi altına yaşanacak bir sarkma yeni bir zayıflama getirebilir

''Gün başında yaşanan yükseliş denemesi sonrasında endeks bir miktar düzeltmeyle geri çekilme yaşadı. Kapanış 78.867 seviyesinde gerçekleşti. Hareketi yükseliş sonrası olağan realizasyon olarak değerlendiriyoruz. Kapanış kısa vadeli destek olarak belirttiğimiz 78.000 seviyesinin üzerinde. Dolayısıyla dün de belirttiğimiz gibi bu seviye üzerindeki hareket yükseliş eğiliminin devamını getirebilecektir. Bu durumda da 80.500-81.500 bandını hedef olarak belirtmeye devam ediyoruz. Saatlik bazda ortalamalarda eğilim halen yukarı yönde. Bu da beklentimizi destekler nitelikte. Günlük bazda da sınırlı iyimserlik belirtmeye devam ediyoruz. Fakat hedef olarak belirttiğimiz bant aşılmadan yeni bir yukarı trendden bahsetmiyor olacağız.
Bu seviyeye kadar yaşanacak yükselişi tepki hareketi olarak görüyoruz. 78.000 seviyesi altına yaşanacak bir sarkma yeni bir zayıflama getirebilecekken, 80.500-81.500 bandının aşılmasıyla yükseliş hareketi yeniden güçlenebilecektir.''

AK YATIRIM ARAŞTIRMA
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)