E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZerrin Özer'den çok sert 'Erdoğan' tepkisi---

Zerrin Özer'den çok sert 'Erdoğan' tepkisi

Zerrin Özer'den çok sert 'Erdoğan' tepkisi
13 Temmuz 2014 - 12:54 borsagundem.com

Erdoğan'ın davetine katılan isimlerden biri olan Zerrin Özer sert konuştu: Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan TayyipErdoğan’ın ‘Vizyon Belgesi’ni açıkladığı toplantıya katıldığı gerekçesiyle eleştirilen ünlü isimlerden Zerrin Özer tepkilere yanıt verdi.

Salaklığınızdan birleşemiyoruz anladın mı hıyar

‘Vizyon Belgesi’ toplantısına katılması, Alevi kimliği üzerinden tartışma konusu yapılan ve boynunda taşıdığı ‘Zülfikâr’ kolyesine gösterilen tepkiler üzerine Sanatçı Zerrin Özer, Twitter hesabından sert açıklamalarda bulundu.

Özer, şunları söyledi: “Zülfikarıma laf yok... Aklınızı alırım küçük beyinli cahiller... Düne kadar Aleviyim demeye korkan cahiller Zülfikarı ilk takan Aleviyim. Sizin salaklığınızdan birleşemiyoruz.. Yoksa kim bizim kadar çoğunluk. Yıllardır, korka korka saklandınız utançmışız gibi. Bana Alevilikten söz etmeyin de karşıma gelin korkaklar!!! Bu arada ettiğiniz ahlaksızca sözlerle benim hiç işim olmaz.Yani kendin yazıyorsun kendin okuyorsun,anladın mı hıyar?”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ömer14 Temmuz 2014 15:00

    ortalık vaiz kaynıyor

  • ata14 Temmuz 2014 00:43

    Şu fotoğraftaki gerdan kırış söze gerek bırakmıyor, Zerrin. O sıfatların hepsi seni anlatıyor.

  • KIZILBAŞ MİLETİNDENİM13 Temmuz 2014 23:56

    Bu zavallı zer-İN denen başkalırına yaptığı hakaretlere söylediği zavallı sözler adeta kendisini tanımlamak için kullandığı sözler olsa gerek . ” Aklınızı alırım“ , “küçük beyinli cahiller “Salaklığınızdan “ “anladın mı hıyar” “korkan cahiller  “ “Sizin salaklığınızdan  “ ”karşıma gelin korkaklar! “anladın mı hıyar?” şunu görüyorum ki zer-İN denen bu zevatın sanatı bitmiş kimse adam yerine koymuyor ama ettiği sözler bir bayana bir insana yakışmıyor o yüzden insanlığın ve ahlakında bitmiş zer-İN.Bu arada Alevi olmaktan bahsediyorsun ya bil ki Berkin Elvanın kanı ellerinde olanın ayağına giden senin gibi insan ve şarkıcı bozmasını KINIYORUM.insanlaşamamışsın kalkıp Alevilikten de bahsediyorsun.taktığın zülfikar ile sirk davuklarına benzemişsin.

  • Yorumsuz13 Temmuz 2014 23:08

    Alevilik, hanefilik hanbeli ya da safi.... Yollar farkli olsada tanri kitap bir... Toplumu ayrimlastiran saygidan yoksun yazilara yer vermeyin lutfen....islam tarihi okumus, kurani kerimi bilen hic kimse alevilige cakma inanis diyemez diger mezheplere de... Emevi muslamanligini bir kenara birakma zamani gelmedimi hala... Yazik....

  • hacı13 Temmuz 2014 20:32

    yok zülfikarı taşıyorsun anladık da bari anlamının arkasında dur. Aleviliği de anlamıyorum islamdan bazı ibadetleri alıp bir kısmını da yok sayıp kendilerince yeni çakma bir inanış oluşturmuşlar. islama desen tam benzemiyor ama diğer dinlere de benzemiyor. mezhep desen değil ki islamda zaten mezhep yok sonradan çıkmış. kültür desen zaten herşeykültür ayrımlamaya ne hacet. peygamberin hayatının bir kısmını örnek alır yeri gelir onu da beğenmezler. Alevilik ne yahu o zaman?

  • 5n1k13 Temmuz 2014 15:49

    Sözleri her şeyi ortaya koyuyor... Seviye...

  • sabri birci13 Temmuz 2014 13:02

    BU DEVARAN BİR DÖNERSE VAR YA!