E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYemin töreni Obama'nınki gibi olacak---

Yemin töreni Obama'nınki gibi olacak

Yemin töreni Obama'nınki gibi olacak
28 Ağustos 2014 - 13:00 borsagundem.com

TRT, TBMM'de Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin ederek resmen cumhurbaşkanlığı görevini devralacağı yemin töreni için çok özel bir yayına hazırlanıyor

ABD Başkanı Barack Obama'nın yemin töreninde yapılan yayının bir benzeri yarın TRT tarafından Erdoğan için yapılacak. 

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Hürriyet'e özel yayın konusunda "TRT kamu yayıncısı. Görevimiz bu" dedi.

KARADAN VE HAVADAN, 300 KİŞİYLE CANLI
 
Şahin, Erdoğan'ın Keçiören'deki evinden TBMM'ye, oradan da Çankaya Köşkü'ne kadar adım adım, her anının TRT'nin tüm haber kanallarından, TRT 1, TRT Haber, TRT Şeş ve TRT Avaz'dan canlı yayınla aktarılacağını söyledi. Şahin, motosikletli kameramanlar aracılığıyla, bizzat Erdoğan'ın konvoyunun içinden, helikopterle de havadan canlı yayın yapılacağını açıkladı.
 
MOTORSİKLETLİ KAMERAMANLAR

Bu çerçevede, iki motorsikletli kameraman evinden, Çankaya Köşkü'ne gidişine kadar sürekli Erdoğan'ın konvoyu içinde görev yapacak. Konvoy içinden an be an, canlı olarak Erdoğan'ın Köşk'e giden yolunu yayınlayacak. 
Bir helikopter ise havadan, canlı yayına katılacak. 

TOP ATIŞLARI BİLE VERİLECEK

İbrahim Şahin, yeni Cumhurbaşkanı'nın göreve başlaması nedeniyle Türkiye çapında 101 pare top atışı yapılacağını, TRT ekiplerinin de yurt sathında illere dağılarak, canlı yayınla bunu izleyicilere aktaracaklarını söyledi. 

15 CANLI YAYIN ARACI

TRT, sadece Ankara'da yemin töreni özel yayını için, kentin çeşitli köşelerinde de 15 canlı yayın aracı görevlendirdi. 10'un üzerinde de 3G kameralı TRT ekibi, canlı yayın araçlarının giremeyeceği noktalarda, yayını sürdürebilmek için hazır bulunacaklar. 
Karadan ve havadan kameralarla, motorize kameramanlarla yayıpılacak yayında 300'ü aşkın kişi görev alacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)