E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVurulduk ey halkım---

Vurulduk ey halkım

Vurulduk ey halkım
12 Nisan 2014 - 00:15 borsagundem.com

CHP'nin Üsküdar Belediye Başkan adayı ve İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, YSK'ya yaptığı itirazın reddedildiğini Twitter'dan böyle duyurdu

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, dün gece Twitter hesabından yerel seçimlerin iptali için YSK’ya yaptıkları itirazın reddedildiğini duyurdu.

Karara, “Vurulduk Ey Halkım, Unutma Bizi!” sözleriyle tepki gösteren Özkes şu mesajları yazdı: “YSK’nın Üsküdar seçimleri için yaptığımız itirazı reddettiğine dair bilgiler aldım. Pazartesi veya Salı günü tebligat yapılacakmış. YSK, Yandaş Seçim Kurulu olmamalıdır. Vurulduk Ey Halkım, Unutma Bizi!” Özkes, seçimlerde şaibeler, yolsuzluklar ve kanunsuzluklar yapıldığı iddiasıyla çarşamba günü Üsküdar’daki seçimlerin yenilenmesi veya sandıkların tekrar sayılması için YSK’ya itirazda bulunmuştu. 30 Mart’ta yapılan seçimlerde, AK Partili Hilmi Türkmen, 157 bin 477 oy alırken, CHP’li İhsan Özkes 149 bin 187 oy almıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • geçmiş olsun12 Nisan 2014 00:25

    Sayın Özkes'e twitter hesabından bir geçmiş olsun demek isterdim ama ne yazık ki, özgürlükler savunucusu müftü bey 3 soru yönelttim diye bir yıl önce beni engelledi.