E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'ye indirim yüzde 15 olabilir---

Türkiye'ye indirim yüzde 15 olabilir

Türkiye'ye indirim yüzde 15 olabilir
04 Aralık 2014 - 20:53 borsagundem.com

Rusya Enerji Bakanı Aleksander Novak, Ankara’da ilan edilen %6 doğalgaz indirim rakamının nihai olmadığını duyurdu

Rusya Enerji Bakanı Aleksander Novak, Ankara’da ilan edilen %6 doğalgaz indirim rakamının nihai olmadığını, indirimin daha yüksek oranlara ulaşabileceğini duyurdu. Anadolu Ajansı ise Novak'ın ileriki tarihlerde indirim oranını yüzde 15'e çıkabileceğini söylediği bir açıklamasını geçti.

Türkiye’nin Rusya’dan indirim konusunda yüzde 15 beklentisini Moskova’da yaptığı açıklamada değerlendiren Novak, “Türkiye için doğalgazda yüzde 6 indirim sürecin ilk etabı. Aramızda görüşmeler devam ediyor. İleride enerji piyasalarının durumu, Türkiye ile Rusya’nın ortak gerçekleştireceği projeler de dikkate aldığımızda indirim daha ciddi rakamlara ulaşabilir” dedi.

AA'ya göre Aleksandr Novak "Eğer piyasadaki durumdan verim alırsak, bu rakamı yüzde 15'e çıkarabiliriz" diye konuştu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ankara ziyareti sırasında "Güney Akım" doğalgaz boru hattı projesinden vazgeçerek, Türkiye ile ortak yeni boru hattı inşa edeceğini açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okiman0704 Aralık 2014 21:49

    indirin de vatandas faydalansin

  • vatandaş04 Aralık 2014 21:37

    Ah ulen ah, bu rusyaya uygulanan ambargoda çok büyük fırsatlar var.Şimdi biraz daha genç olsam hızlı bir şekilde rusca öğrenip adımıda rızaovski olarak değiştirirdim...