E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkeş'ten Bahçeli'e sert mesaj!---

Türkeş'ten Bahçeli'e sert mesaj!

Türkeş'ten Bahçeli'e sert mesaj!
05 Ekim 2015 - 12:49 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Türkeş, MHP ile yaşadığı 'devşirme' polemiği hakkında konuştu

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Tuğrul Türkeş AK Parti İl Teşkilatının düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul eden Türkeş, daha sonra MHP ile yaşanan sorunlarla ilgili, "Sayın Bahçeli benim devşirilemeyeceğimi bilir. Kendi adamlarını kastetmiştir. Beni kastettiğini söylüyorsa da cevabım çok farklı olur" dedi.

AK Parti'ye yönelik büyük bir ilginin olduğunu söyleyen Türkeş, kamuoyu yoklamalarında AK Parti'ye yöneliş olduğunu belirtti.

"Rahmetli Türkeş hayatta ve iktidarda olsaydı Türkiye bu krizi yaşamazdı. Hiç kimse beni MHP'den atamaz atamamıştır da. Benim tapulu arazime başkasına gecekondu kurdurmam" diyen Türkeş, konuşmasının devamında, "Muhalefet iyi netice alamayacağını bildiği için 2-3 ilde yaşanan güvenlik sorununu, tüm ülkede sorun varmış gibi gösteriyor" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Turgut06 Ekim 2015 20:12

    hadi ordan senin kendine bile hayrın olmaz

  • bahtiyar06 Ekim 2015 10:13

    Türkeş'in açıkladığı Bahçelinin kurula danışmadan yaptığı 3 önemli telefon konuşması nedir. Bahçeli büyük bir şaibe altındadır. Açıklayıp kendini aklamalıdır. Yoksa farklı algılanıyor bu konuşmaları.

  • TÜRK05 Ekim 2015 19:49

    yav ne dönek adammissin sen tugrul efendi!! ozaman tapulu yerine sahip cikacaksin birakipta kacmayacaksin,,sen kendi yerini birakip baskasinin yerini kiraladin! ALLAH akillar vere!

  • fıtına osman05 Ekim 2015 13:59

    bobası sağ olsaydı zaten m.h.p.devlet bahçeli genel başkanlığı bırak bahçıvan bile olamazdı bu tavırlarınla.milliyetçilere ve ülkeye verdiği bu zararla

  • nur çel05 Ekim 2015 13:36

    Baban olsa seni evlatlıktan ret ederdi gece kondu sozü S .Demirele aittir