E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk konsolosluğuna çirkin saldırı ---

Türk konsolosluğuna çirkin saldırı

Türk konsolosluğuna 
çirkin saldırı
08 Şubat 2016 - 14:20 borsagundem.com

Terör örgütü PKK yandaşları Türkiye'nin Fransa'daki Bordeaux Başkonsolosluğu'na saldırdı. Balkona çıkan bir kişi teröristbaşı posteri astı


Başkonsolosluk önüne gelen yaklaşık 60 kişilik PKK'lı grup başkonsolosluk  önünde slogan atarak eylem yaptı. Yetkililer, eylemin taşkınlığa dönüşmesi üzerine, bölgede bulunan  polis kuvvetinin takviye edilmesini istedi.

PKK yandaşları Türk konsolosluğuna saldırdı
 
Bu sırada, başkonsolosluk binasının balkonuna tırmanan bir PKK'lı, buraya terör örgütünü simgeleyen renklerin bulunduğu bir bez ve terör örgütü  elebaşının posterini astı.
 
Grup bir müddet slogan atmaya devam ettikten sonra polis zoruyla  dağıtıldı.Olay esnasında başkonsolosluk binasına zarar gelmediği öğrenildi.
 
Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği yetkililerinden edinilen bilgiye göre de Fransa makamlarından olayın faillerinin bir an önce yakalanması istendi ve bu  konuda ilgili bütün düzeylerde girişimde bulunuldu.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)