E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrabzonspor-Fenerbahçe maçında karar çıkıyor!---

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karar çıkıyor!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karar çıkıyor!
02 Nisan 2014 - 12:13 borsagundem.com

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve tatil edilen karşılaşmayla ilgili karar çıkmak üzere.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ancak çıkan saha olayları sebebiyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilen karşılaşmayla ilgili karar çıkıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Tahkim'in itirazlara vereceği kararın ardından harekete geçecek. peki ya ne sonuç çıkacak? İşte detaylar.

Bugün son gün 

Türkiye Futbol Federasyonu, tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili kararını vermek için Tahkim Kurulu'nu bekliyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bordo mavili takıma 5 maç saha olayları 1 maç kötü ve çirkin tezahüratla beraber 6 maç saha kapatma cezası verdi. Trabzonspor, temsilci raporları sonucunda verilen cezaya itirazını yapmıştı. Tahkm Kurulu yapacağı toplantıyla birlikte bu cezaları değerlendirecek. Ardından tatil edilen maçın kararı için Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu devreye girecek. TFF, Galatasaray-Fenerbahçe maçına kadar kararı bu süreci sonlandırmak istiyor. Eğer Tahkim Kurulu itirazları görüşür ve karara bağlarsa sadece karşılaşmanın sonucu ile ilgili detay kalacak.

İtiraz süresi bitti 

Verilen cezanın ardından Trabzonspor yönetimi 6 maçlık ceza için Tahkim Kurulu'na başvurmuştu. Geçen hafta yapılan toplantıda bordo-mavili yönetim ve hukukçuları savunma için 5 günlük ek süre istemişlerdi. Tahkim Kurulu'nun vermiş olduğu 5 günlük süre bugün sona eriyor. Trabzonspor, saha olaylarının fazla abartıldığı ve taraftarın tahrik edildiğini belirten televizyon görüntüleriyle duruşmalı bir savunma yapacak ve maçın tekrarını isteyecek. Savunmalar bittikten sonra Tahkim Kurulu kararını verecek. Tahkim Kurulu ya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararını onaylayacak ya da indirime gidecek.

İşte ihtimaller 

Bugün açıklanması beklenen Tahkim Kurulu kararlarından sonra gözler Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'na çevrilecek. Alınacak kararlar için sadece üç seçenek bulunuyor. 

1- Karşılaşma 3-0 Fenerbahçe'nin lehine tescil edecek, ya 
2- Maçın tekrarı istenecek
3- Mücadele, Fenerbahçe'nin 1-0 galibiyetiyle tatil edildiği dakikadan itibaren seyircisiz oynanacak.

Tekrarlanması imkansız 

Türkiye Futbol federasyonu Yönetim Kurulu'nun maçı 3-0 Fenerbahçe lehinde karara bağlaması bekleniyor. Hatırlanacağı gibi Türkiye Futbol Federasyonu, Kasımpaşa'nın 2-1 kazandığı Beşiktaş maçında temsilci, hakem raporlarına rağmen kurul hatası yapıldığını belirterek oy çokluğu ile maçın tekrarını kararlaştırmıştı. Tekrarlanan maçı Beşiktaş 3-0 kazanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)