E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY o indirimi açıkladı---

THY o indirimi açıkladı

THY o indirimi açıkladı
13 Kasım 2015 - 03:51 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu'nun Twitter'dan müjdelediği gurbetçi ailelere THY'de indirimli seyahatin detaylarını THY Frankfurt Müdürü Akalın açıkladı

Türk Hava Yolları (THY) Frankfurt Müdürü Mehmet Akalın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçimler öncesinde Almanya'nın Düsseldorf kentinde yaptığı konuşmada THY ile iki kişiden dokuz kişiye kadar aynı soyadını taşıyan aile mensuplarının seyahat etmesi durumunda yüzde 20 indirim kampanyası müjdesinin 1 Kasım'da uygulanmaya başladığını söyledi.

İsteyen vatandaşların söz konusu kampanyadan faydalanabileceğini vurgulayan Akalın, "Başbakanımızın müjdesini verdiği kampanyayı uygulamaya başladık. 2 kişiden 9 kişiye kadar aynı soyadını taşıyan aile mensupları, THY ile seyahat ettiği takdirde yüzde 20'lik indirim sunma imkanına sahibiz. Gerek acentelerimizde gerekse THY ofislerinde indirimli biletleme yapabiliyorlar" şeklinde konuştu. Akalın, THY'nin, uçuş korkusu yaşayanlar için İstanbul'da pilot ve psikologlar eşliğinde eğitim programları düzenlediğini ve uçuş korkusu yaşayanların söz konusu programa başvurabileceğini de sözlerine ekledi.

EN BÜYÜK İHRACATÇI

Akalın, Türkiye ekonomisindeki pozitif gelişmelerin, THY’nin büyümesini de etkilediğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz, burada gerek Türk iş adamları gerekse yabancı iş adamları için bir köprü vazifesi görüyoruz. Henüz uçuş gerçekleştirmediğimiz noktalara baktığınızda, o noktalara uçuş başlattıktan sonraki ekonomik verilerinde de hem ithalat hem ihracat anlamında inanılmaz değişim yaşandığını görürsünüz. Türk ekonomisi için de ihracat en önemli kalemlerden bir tanesi. THY de yaptığı iş itibarıyla en büyük ihracatçılardan... Zira merkezimizin Türkiye’de bulunması ve satışlarımızın önemli kısmının yurt dışı merkezli olması nedeniyle kazandığımız geliri Türkiye’ye taşıyoruz. Bu bir bakıma ihracat anlamına da geliyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)