E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTeslim olan teröristten şok itiraf---

Teslim olan teröristten şok itiraf

Teslim olan teröristten şok itiraf
20 Ağustos 2015 - 22:58 borsagundem.com

Bitlis'te düzenlenen operasyonlar sırasında teslim olan PKK'lı, dağ kadrosunda olanlar için ne söyledi?

Bitlis'te 16-18 Ağustos tarihlerinde düzenlenen operasyonlarda 2 terörist yakalandı, bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, ülkede son dönemlerde artan terör olaylarının önlenmesine yönelik Bitlis Emniyet Müdürlüğünce yoğun çalışma yürütüldüğü belirtildi.

Çalışmalar ve icra edilen operasyonlar sonucu 16-18 Ağustos tarihlerinde terör örgütü PKK/KCK mensubu 2 kişinin yakalandığı, bir teröristin de güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirilen açıklamada, "Teslim olan teröristler ifadelerinde, örgüt içinde insan onuruyla bağdaşmayan muamelelere ve davranışlara maruz kaldıklarını, aynı muameleye maruz kalan birçok örgüt mensubunun pişmanlık içinde olduğunu ancak infaz edilmekten korktuklarından dolayı örgütten ayrılmadıklarını beyan etmişlerdir" ifadelerine yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cüneyt20 Ağustos 2015 23:54

    hep aynı hikaye adamlar öldürüyor hiç acımadan ne bilirsin örgüt içinde anlaşmazlık çıkıp kaçmadıkları asın cezası bu olmalı...

  • cemal20 Ağustos 2015 23:52

    boslaflara bizim karnimiz tok buvatan oldugu surece pkk olmeye mahkumdur

  • alp20 Ağustos 2015 23:23

    teröristler affedilmemeli kesinlikleeeeeeee.

  • NEMUTLU TÜRKÜM DİYENE.20 Ağustos 2015 23:07

    Yukarıda yazılanların hepside palavradan başka birşey değildir sadece kendilerini kurtarmak için söylenilen yalanlardan başka birşey değildir.eğer benide dağlarda pkk avına alsalar yakaladığım tüm pkk lıları tek tek öldürürüm bunuda sadece VATANIM için yaparım.o dökülen MEHMETÇİKLERİN kanlarını kesinliklen yerde bırakmam.