E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTarhan kritik oylamaya niçin katılmadı---

Tarhan kritik oylamaya niçin katılmadı

Tarhan kritik oylamaya niçin katılmadı
22 Ocak 2015 - 04:57 borsagundem.com

Anadolu Partisi'nden yapılan açıklamada Genel Başkan Emine Ülker Tarhan'ın Yüce Divan oylamasına hastanede bulunduğu için katılmadığı bildirildi

Anadolu Partisi'nden, Genel Başkan Emine Ülker Tarhan'ın salı günü genel durumunun kötüleşmesi nedeniyle hastanede müşahede altına alındığı, çarşamba günü takip ve tedavisine aynı hastanede devam edildiği belirtildi.

Partiden yapılan açıklamada, Tarhan'ın rahatsızlığı üzerinden lince tabi tutularak siyasi hesap yapıldığı savunuldu.

"Bu vizyonsuz muhalefet anlayışı, Türkiye'yi bugün içinde olduğu umutsuz ve sığ siyasi çıkmaza iten anlayışın da ifşasıdır" ifadesine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"AKP'nin gayrimeşru komisyonlarında boy gösterip, içi boş konuşmalardan öteye gidemeyerek AKP diktatörlüğüne yardımcı olanlar, kendi milletvekillerini dahi kontrolden aciz olanlar, Sayın Genel Başkanımızı hedef alarak aslında ne kadar korktuklarını da göstermektedirler. Bugüne kadar etkili bir muhalefet sergileyemeyenlerin sağlık sorunu yaşamakta olan ve iki gündür müşahede altında tutulan Genel Başkanımıza geçmiş olsun deme nezaketini göstermek yerine, insanlıktan uzak bir şekilde saldırmalarını şiddetle kınıyoruz."

Açıklamada, Tarhan'ın TBMM içinde ve dışında bugüne kadar tek kişilik muhalefet sergilemesinin halk tarafından çok iyi değerlendirildiği belirtildi.

CHP'nin Ak Parti'nin bugün geldiği noktada büyük payı olduğu savunulan açıklamada, "Muhalefeti, salı müsamerelerinden ibaret sayan CHP sözcüsü ve dolayısıyla yönetiminin kifayetsiz, muhteris anlayışı artık bir şaka olarak tarihteki yerini almıştır. Türk Milletine en küçük bir fayda, hayır ve güven veremeyen bu kişilerden halkın bir beklentisi kalmamıştır. Genel Başkanımızın sağlığı üzerinden siyasi kazanç elde etmek isteyenleri kamuoyunun vicdanına ve Allah'a havale ediyor, utanmalarını temenni ediyoruz" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)