E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTaksim Meydanı kapatıldı---

Taksim Meydanı kapatıldı

Taksim Meydanı kapatıldı
24 Nisan 2014 - 20:09 borsagundem.com

"24 Nisan Ermeni Soykırımını Anma Platformu" üyeleri, 1915 olayları sırasında yaşamını yitirenleri anmak üzere eylem yapıyor

24 Nisan Ermeni Soykırımını Anma Platformu'nca saat 19.00'da yapılması beklenen anma etkinliği öncesinde, polis Taksim Cumhuriyet Anıtı etrafını barikatlarla kapattı.

Bu arada etkinliğe katılanlar 1915'te hayatını kaybedenlerin  fotoğrafları ve mumlarla Fransız Konsolosluğu önünde toplandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hayırlı olsun25 Nisan 2014 00:13

    gelecek yıl yani tehcirin 100. yılında bu kafayla soykırımı da tanırız. Dünyayı mutlu edeceğiz diye atalarımıza hiç de hak etmedikleri bir suçu isnat ederiz.

  • xxx25 Nisan 2014 00:05

    adı türkiye cumhuriyeti olan ülkede,türküm diyen faşist,kafatasçı,ilan edilip düşman muamelesi yapılırsa,ihtiller yapıp denge olarak vatan fedaileri idam edilirse olacağı bu,daha kötü durmlara millet hazır olsun,kendi öz evladı-fedaisini "faşist,köpekçi vs gözüyle görüp aşağılayan,her zulmü reva gören bu ülke biraz hırpalanacak gibi,yine o aşağıladıkları ülkücü gelip kurtaracak.