E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞok açıklama: 2. pilot hastalığını gizlemiş---

Şok açıklama: 2. pilot hastalığını gizlemiş

Şok açıklama: 2. pilot hastalığını gizlemiş
28 Mart 2015 - 03:16 borsagundem.com

Fransa Alpleri'nde düşen uçakla ilgili şok gelişme: Uçağı kasten düşüren ikinci pilotun o gün doktordan raporlu olduğu belirlendi

Dünya kamuoyu Fransa Alpleri'nde düşen ve 150 kişiyi ölüme götüren uçak kazasıyla ilgili şok üstüne şok yaşıyor. Uçağı kasten düşüren ikinci pilotun o gün doktordan raporlu olduğu belirlendi.

Dünya kamuoyu uçağın nasıl düştüğünü merak ederken, önce kokpitte tek pilot vardı haberiyle sarsıldı. 

Bunun üzerine uçağın düştüğü bölgedeki Marseille Savcılığı acil bir basın toplantısı düzenledi ve ikinci pilot Andreas Lubitz'in uçağı kasten ve bilerek düşürdüğünü açıkladı.

Dünya kamuoyu 'neden', 'niçin' diye sorarken, bu sefer yardımcı pilotun iki evini arayan Düsseldorf Savcılığı'ndan şok açıklama geldi. 



Dün acil bir basın açıklaması yayınlayan savcılık, yardımcı pilotun kaldığı iki evde herhangi bir veda ya da olayı üstlendiğine dair bir mektup bulamadığını açıkladı. Ancak savcılık, yardımcı pilotun tedavide olduğuna dair çok önemli birçok tıbbi belge buldu. Polis yaptığı aramalarda Lubitz'in bilgisayarının da bulunduğu çeşitli eşyaları alıp götürdü.

Yırtılmış olarak bulunan bu belgeler arasında Andreas Lubitz'in hasta olduğuna dair doktordan güncel raporu var. 

Andreas Lubitz'in doktor raporu kaza gününü de içeriyor. Bu durumda yardımcı pilotun o gün çalışmaması gerekiyordu. 

Düsseldorf savcılığının basın açıklamasında şöyle denildi: “Olay gününü içeren ve yırtılmış olarak bulunan hasta raporu, geçici ilk belirlemelere göre, ölen kişinin hastalığını işverenden ve mesleki çevresinden gizlediğini gösteriyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)