E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞişli Belediyesi'nde şok istifa!---

Şişli Belediyesi'nde şok istifa!

Şişli Belediyesi'nde şok istifa!
19 Aralık 2014 - 11:19 borsagundem.com

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül görevinden istifa etti

Şişli Belediye Başkanlığından gelen son dakika haberlere göre Hayri İnönü'nün tehdit açıklamalarının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül ile Ali Ekinci istifa etti.

Hayri İnönü'nün 'bana küfür etti' iddiasında bulunduğu Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün basın toplantısı düzenleyerek istifasını açıkladı. Emir Sarıgül şuanda belediye binası önünde açıklamalar yapıyor.

Belediye Başkan yardımcılığını bırakan Emir Sarıgül Meclis üyeliğine devam edecek.

Emir Sarıgül istifasını "Gelinen bu noktada, her fırsatta Belediyeyi yönetemediğinden şikayet eden Hayri İnönü'ye istediği fırsatı vermek üzere Şişli Belediyesi Başkanvekilliği ve Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum" sözleriyle duyurdu.

BOMBALAYARAK İSTİFA ETTİ

Şişli Belediyesi'ndeki ilk istifanın sahibi olan Başkan Yardımcısı Ali Ekinci ayrılığıyla ilgili şunları söyledi;

"Mustafa Sarıgül'den öğrendiğimiz 'birlikte, sevgiyle' anlayışıyla çıktığımız bu yolda vefasızlığın, ihanet ve gerçekliği asla olmayan iddiaların ortasında sağlıklı bir belediyecilik yapmamız mümkün değildir.

Sayın Mustafa Sarıgül'e ve yol arkadaşım Emir Sarıgül'e yönelik iftiraları kabul etmem mümkün değildir. Şu ana kadar tüm Türkiye'ye örnek olan Şişli Modeli'nin Sayın Hayri İnönü'nün kişisel hırslarına kurban edilmesini doğru bulmuyorum.

Sayın Sarıgül ile çıktığımız bu yolda topluma hizmet vermeye devam edeceğimizi belirtirken Şişli Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • küçük sultan19 Aralık 2014 14:08

    sarıgül de hanedan kuruyor kendince babadan oğula geçen belediye muz cumhuriyetlerinde görülür biri de sorsun senin oğlun nerde ne yaptı hangi işi biliyor neyi başardı da belediye başkan vekili oldu ?

  • vato19 Aralık 2014 13:18

    Kent bank kredisi, 25 dağireye el koyma olayları noldu yav?

  • fulyadan cevap19 Aralık 2014 13:15

    enir babasının yolunda yıllardır şişlide oturan biri olarak soruyorum baban şişliye ne verdi buranın halkı tamamıyla idojik davrandığı için oy alıyorsunuz hizmete bakılsa sandıklara gömülmeniz lazım .mustafa sarıgülün herşeyi popolizim üzerine kurulu emirde aynı yolda medyatikleşmeye çalışıyor