E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞişli Belediye Başkanı İnönü istifa mı etti?---

Şişli Belediye Başkanı İnönü istifa mı etti?

Şişli Belediye Başkanı İnönü istifa mı etti?
20 Kasım 2014 - 13:38 borsagundem.com

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Emir Sarıgül'le anlaşamaması nedeniyle istifa ettiği iddia edildi

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün son dakika istifa ettiği iddia edildi. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Hayri İnönü ve yardımcısı Emir Sarıgül'ün anlaşmazlık içinde olduğu biliniyordu.

Resmi açıklama yapıldı

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Basın Bürosu aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, “Bugün birtakım internet sitelerinde hakkımda çıkan istifa haberleri ile ilgili açıklama yapma ihtiyacı hissettim.  Belediye başkanlığından istifa ettiğim yolunda çıkan haberlerin aslı yoktur. Görevimin başında bulunmaktayım. Ekip arkadaşlarım ile birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Kamuoyunun doğru bilgilenmesi için bu açıklamayı bilgilerinize sunarım” dedi.

Emir Sarıgül: İstifanın ‘İ’si söz konusu değil

Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül, bazı internet siteleri ve sosyal medyada istifa ettiği iddia edilen Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün görevinin başında olduğunu belirterek, “İstifanın İ’si dahi söz konusu değil” dedi.

Şişli Belediye Bakan Vekili Emir Sarıgül, başkan Hayri İnönü ile bu sabah önce Doğatepe ardından İzzetpaşa mahallelerini gezdiklerini belirterek şunları söyledi: 

“Ardından İtalya İstanbul Başkonsolosu Sayın Hanımefendi’ye ziyarete gittik. Şu anda da başkanımız makamında görevinin başında. İstifanın İ’si dahi söz konusu değil. Biz de bütün meclis üyesi arkadaşlar olarak başkanımızın emrindeyiz. Bizim sloganımız, “Şişli halkının teveccühüne yüzde 61.7 gibi bir oyla mazhar olan bir gurubuz. Bizim Şişli halkına 2019’a kadar verilmiş sözümüz var. Şişli gece nüfusu 300 bin gündüz nüfusu 5 milyon olan bir metropol. Biz birlikte sevgiyle diyerek yola çıktık. Kararlı, verimli ve uyumlu bir şekilde çalışıyor. Başkanım da şu an karşı odada görüşmelerini yapıyor. Bana kendisi, yoğunluğu olduğu için ‘Emir’cim basını sen ara’ dedi. Hiçbir problem yok ben de Başkan Vekili Emir Sarıgül olarak arz ediyorum. Bu dedikoduların nereden de çıktığını bilmiyoruz. Amerika’ya gitme meselesi de şudur. Başkanımızın üç oğlu Amerika Detroit’te yaşıyor.  Üç oğlunu ziyaret etmek üzere Amerika’ya gitti. Sırf bu dedikodular yüzünden sağ olsun, yedi günde geri döndü.  Cumartesi günü yurda döndü ve Yüzüncü Yıl etkinliğinde başkanım konuşmacıydı.”

NE OLMUŞTU?

Şişli Belediyesi Başkanı Hayri İnönü’nün, belediyede “Sarıgül operasyonu” başlattığı iddiasının gündeme gelmesinden bu yana, Şişli’de sular durulmuyor. Zira, Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’ün belediye başkanlığı koltuğuna oturmak istediği kulaktan kulağa konuşuluyor.

CHP’li Başkan Hayri İnönü’nün 21 kişiyi görevden aldığı ve bunların 4’ü dışında hepsinin görevine geri döndüğü de çarpıcı iddialardan biri.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)