E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞırnak'ta üç şehit---

Şırnak'ta üç şehit

Şırnak'ta üç şehit
04 Ağustos 2015 - 10:16 borsagundem.com

Şırnak'ta el yapımı mayının patlaması sonucu 3 güvenlik görevlisi şehit oldu

Şırnak'ta teröristlerce askeri araca düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerin sayısı üçe yükseldi.
 
Merkeze bağlı Araköy köyü mevkisinde, Terör örgütü PKK'nın yola döşediği patlayıcı, askeri aracın geçişi sırasında patlatıldı.

Olayın ardından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldıran teröristler, araçtaki uzman çavuş ve eri şehit etti, bir er ve köy korucusunu da yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı bir asker daha şehit oldu. 
      
Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan277204 Ağustos 2015 17:59

    allah şerodaklarının belasını versin.Yaptıkları planlar başlarına geçrsin.İnşallh.bu olayların Ak Patiyle ne alakası var.parti yokkende vardı 30000 kişi kaledildi.

  • Byk04 Ağustos 2015 15:48

    Elebaşı mecliste değil İmralı adasında olmasına rağmen AKP iktidarı Apo'ya terörist başı diyemiyor.Eğitimsiz acemi askerler PKK'nın bulunduğu bölgelere gönderiliyor.

  • toby04 Ağustos 2015 15:47

    şsiz hain kırolar ya kahpece mayın patlatarak öldürüyorsunuz ya da 5 askere 350 kişi saldırarak, allah bütün hainleri ve ailelerini tez zamanda kanser eder inş

  • ali04 Ağustos 2015 11:10

    atak helikopterleri nere de nezaman kullanmayı düşünüyor tsk

  • DOĞRU SÖYLE04 Ağustos 2015 11:08

    ELEBAŞI BELLİ MECLİSTE YAZIKLAR OLSUN HEM BU ÜLKENİN EVLATLARINI ŞEHİT ETTİRECEKSİNİZ ARKASINDAN BUNLARA MİLLETVEKİLİ MAAŞI VERECEKSİNİZ BU OLAYLARIN BİNDE BİRİ İSRAİL ASKERLERİNE YAPILSAYDI ACABA NE OLABİLİRDİ DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ. ŞEHİT OLANLARIN İÇİNDE TEK BİR SİYASİ PARTİ MİLLETVEKİLİ BÜYÜK İŞ ADAMLARI VE ELİT KESİMİN EVLADI VARMI YOK YAZIKLAR OLSUN ÇIKIP KİMSE MÜSLÜMANLIKTAN HAKTAN ADALETTEN BAHSETMESİN İNANANLARADA YAZIKLAR OLSUN

  • Timsah gözyaşı dökün 04 Ağustos 2015 10:46

    Neden se hiç yakalanmiyorlar yap kaç yıllar öncede aynıydı göz yum yapsın kaçsin yakalanmasin senaryo aynı değişen figüranlar oncekinin ismi memet ti şimdi ahmet ama hepside gariban namuslu vergisini ödeyen tc kimlikli masum canlar yakınları bakan ve vekil değil paraları yok bedelli yapacak gidecekler ailesine vatan sağolsun diyecekler ve unutucaklar