E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSinagog açılışında Erdoğan'a dua---

Sinagog açılışında Erdoğan'a dua

Sinagog açılışında Erdoğan'a dua
26 Mart 2015 - 20:17 borsagundem.com

Edirne'de restore edilen Avrupa’nın 2’nci büyük sinagogunun açılısında hahambaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan için dua etti.

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 5 yılda 5 milyon 750 bin lira harcanarak aslına uygun olarak restore edilen Avrupa’nın 2’nci büyük sinagogu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan ile çok sayıda Musevi’nin katıldığı dini törenle açıldı.

ERDOĞAN İÇİN DUA EDİLDİ
Özel olarak getirilen Tevrat, yine dualar eşliğinde konukların arasından getirilerek özel bölümüne konuldu. Ulus Özel Musevi Okulu öğrencileri tarafından da mini bir konser verildi. Ardından hahambaşları tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye için dualar okundu. Haham, duanın Türkçe tercümesinde, "Yüce devletimiz Türkiye Cumhuriyetini ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı mübarek kılsın, korusun, yüceltsin, yardım etsin, büyütsün, yücelere taşısın. Ömrünce ve ömrümüzce şanını yüceltsin amin" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)