E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞemdinli'de vurulan Uzman Çavuş şehit oldu---

Şemdinli'de vurulan Uzman Çavuş şehit oldu

Şemdinli'de vurulan Uzman Çavuş şehit oldu
28 Temmuz 2015 - 15:14 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanlığı, Şemdinli'de vurulan Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın şehit olduğunu bildirdi

Genelkurmay Başkanlığı, Şemdinli'de vurulan Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın şehit olduğunu bildirdi. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
   
"28 Temmuz 2015 günü saat 11.30 sularında, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 34’üncü Hudut Tugay Komutanlığında (Şemdinli/Hakkâri) görevli Piyade Uzman Çavuş Ziya SARPKAYA sivil kıyafetli olarak banka işlemleri için gittiği bir bankanın önünde bölücü terör örgütü mensubu bir terörist tarafından silahla başından vurulmuştur.
   
Meydana gelen silahlı saldırıda ağır şekilde yaralanan kahraman Uzman Çavuşumuz Ziya SARPKAYA Hakkâri Devlet Hastanesi’nde yapılantüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, saat 13.30’da şehit olmuştur.
   
İnsanlıktan nasibini almamış, gözü dönmüş caniler tarafından işlenen bu vahşice olayı şiddetle kınıyor  şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Lanet olsun28 Temmuz 2015 17:22

    İyi düğmeye bastılar analar ağlıyor hadi cumhur mitinglerde bunu kullanarak vekil sayısını artırır 15 günde ülkeyi nereye getiridiler yazık oy uğruna yapılan bu kirli oyuna

  • .28 Temmuz 2015 16:40

    terörste hak ettiği şekilde davranmazsan hakkını eline vermezsen iyi olmaz onlar laftan anlamaz anladığı dilden konuşmak lazım ondanda eniyi sayın tansu çiller anlar

  • VATANSEWER28 Temmuz 2015 16:14

    PRDON

  • selim28 Temmuz 2015 15:48

    görün işte hdp ve pkk'nın gerçek yüzünü görün de o emanet oyları verdiğiniz ellerinize bu şehitlerin kanları nasıl bulaşıyor görün! Er geç bu oyların hesabını Allah sizlere soracak! 80 tane pkk'yı meclise sokarak heryeri yakıp yıkan bu canilere yol açtınız! Bazı gazeteler şehit haberlerini yazarken onları şehit edenlere terörist bile diyemiyor Atatürk bunları görseydi bu gazete bu ülkenin mi diye hesap sorardı! Önce suruçta ölen pkk'lılar için meclise ulusal yas teklifi götüren kendi partisi içindekilerde hesap sorarlardı!