E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSarıçam'da asgari ücret 1400 TL---

Sarıçam'da asgari ücret 1400 TL

Sarıçam'da asgari ücret 1400 TL
11 Mayıs 2015 - 13:26 borsagundem.com

Adana'nın Sarıçam Belediyesi'nde çalışan asgari ücretlilerin maaşları 1400 TL'ye çıkartıldı

Adana’nın merkez Sarıçam Belediyesi’nde asgari ücretle çalışan 249 taşeron işçinin maaşı bin 400 liraya çıkarıldı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, belediye meclisinin mayıs ayı toplantılarında asgari ücretle çalışan belediye işçilerinin maaşlarının bin 400 lira olmasını teklif etti. Teklif oybirliği ile komisyona havale edildi. Belediye meclisi teklifi görüşerek oy çokluğuyla kabul etti ve 249 taşeron işçinin maaşını bin 400 liraya yükseltti.
 
Başkan Uludağ, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, partimizin seçim beyannamesinde iktidara gelmeleri halinde asgari ücreti bin 400 lira yapacaklarına dair taahhütte bulundu. Biz de Sarıçam Belediyesi olarak bunu ilk uyguluyor olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. 

Rize’de MHP Seçim BürosuNa mühür

Rize’de ise MHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi olarak kullandığı Cumhuriyet Meydanı’ndaki salon, AK Partili Rize Belediyesi tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesiyle önceki gece mühürlendi. Sabah saatlerinde binaya gelen ve mührü sökerek binaya giren partililer belediyeye tepki gösterdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DC11 Mayıs 2015 14:26

    akıl var mantık var bugün asgari ücret 950 tl ise bunu iki katına çıkarttığında bir gofret su şeker vb.herşey bir anda iki katına çıkacak çünkü işveren çalıştırdığı personeline bu maaşı vermek için fiyatları yükseltecek mesele asgari ücreti yükseltmek değil enflasyonu düşürmektir