E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRus uçağı olduğunu bilseydik...---

Rus uçağı olduğunu bilseydik...

Rus uçağı olduğunu bilseydik...
27 Kasım 2015 - 22:48 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye-Rusya krizine ilişkin yaptığı açıklamada 'Rus uçağı olduğunu bilseydik bu olay olmazdı' dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye-Rusya krizine ilişkin yaptığı açıklamada 'Rus uçağı olduğunu bilseydik bu olay olmazdı' dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, "Bu hava aracı, bu uçak Türkiye kara sınırları içerisinde vurulmuştur. Nitekim Türkiye kara sınırları içerisinde vurulduktan sonra, uçağın bazı parçaları da Türkiye sınırları içerisine düşmüş, uçağın bazı parçaları da daha sonra Suriye sınırları içerisine düşmüştür" şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Düşürülen Rus uçağıyla ilgili de konuşan Kurtulmuş, "Öncelikli olarak bu uçak düşürüldüğü anda milliyeti bilinmeyen sonradan milliyeti açıklanan, öğrenilen bu uçak, Türkiye hava sahasına yaklaşmaya başladığı andan itibaren defaatle ikaz edilmiştir. Bu hava aracı, bu uçak, Türkiye kara sınırları içerisinde vurulmuştur. Nitekim Türkiye kara sınırları içerisinde vurulduktan sonra, uçağın bazı parçaları da Türkiye sınırları içerisine düşmüş, uçağın bazı parçaları da daha sonra Suriye sınırları içerisine düşmüştür. Yine defaatle ilan edildiği gibi uçak vurulduğu anda uçağın milliyeti belli değildi, bilinmeyen bir uçaktı" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Birisi1828 Kasım 2015 17:54

    Hasan sen gavurmusun milleti belli olan ucagi elbette dusurmezdik belireiz bir ucak her zaman tehditdir hatta senin gibilerde bu ulkeye tehditdir

  • Hasan28 Kasım 2015 01:09

    Böyle konuşup lafı dolandırmayın özür dileyin. Hatasını kabul etmek büyüklüktür.

  • yalanlar ve doğrular arasındaki şübheler28 Kasım 2015 00:22

    siyaset yalan olduğu gibi tarih öğretilerinin bır çoğunun doğruluğu tartışılır.bir ülke düşününki kendi tarihinden daha çok batının tarihi konusunda bilgi ve tecrübeli olsun .bir ülke düşününki batının atlı kovboylarının hikayelerini dahi bilirken kendi ceddi olan osmanlıyı dahi bilmemiş öğrenmemiş akabinde benimsememiş....

  • Vatansever28 Kasım 2015 00:00

    Kardesim o zaman diger ulke ucaklarinin sucu ne gucumuz yetene indir Allahtan korkun rusya kim bir avuc imanli canakkaleye yedi duveli gomdu bedava atarlanmayin

  • Alp27 Kasım 2015 23:44

    Cumhurbaşkanı da aynı şeyi söylüyor.. Rus uçağı olduğunu bilmiyorduk.. Bunun meali özür diliyoruz demektir...

  • KARTALY32327 Kasım 2015 23:24

    BENCEDE RUS UÇAĞI OLDUĞU BİLİNMİYORDU.