E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Rus erkeklerine Ukrayna yasağı---

​Rus erkeklerine Ukrayna yasağı

​Rus erkeklerine Ukrayna yasağı
17 Nisan 2014 - 22:10 borsagundem.com

Ukrayna Devlet Sınır Koruma Servisi, 16 ila 60 yaş arasındaki Rus erkeklerinin ülkeye girişine ilişkin bazı yasaklamalar getirdi

Rus haber ajansı Ria Novosti'nin bidirdiğine göre, Ukrayna Devlet Sınır Koruma Servisi'den yapılan açıklamada, yasaklamaların olası terörist saldırılar ve provokasyon tehditlerine karşı geçici önlem olarak alındığı savunuldu.

Rusya Devlet havayolu şirketi "Aeroflot"un yolcularını Ukrayna yönetiminin ülkeye giriş için uyguladığı kısıtlamalar hakkında bilgilendirdiği de aktarıldı.

Buna göre, Rusya vatandaşı 16-60 yaş arası erkeklerin Ukrayna sınırını geçmesi yasaklandı. 

Bu tedbirler sadece uçakları değil, tüm ulaşım araçlarını kapsıyor. Bu gruptaki yolcular acil durumlarda ancak özel izinle Ukrayna'ya giriş yapabilecek.

Akrabalık bağlarını kanıtlayan veya yakın akrabaların hastalığı veya ölümüne ilişkin belgesi olan Rusya vatandaşların yanı sıra ailesi ve çocuklarıyla Ukrayna'ya giden Rusların ülkeye girişlerinde sorun yaşanmayacak.

Aynı kısıtlama, Kırım ve Sivastopol'e kayıtla vatandaşlar için de geçerli olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)