E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin son sözünü mü söyledi?---

Putin son sözünü mü söyledi?

Putin son sözünü mü söyledi?
27 Kasım 2015 - 07:29 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, uçak düşürülmesi gerginliğini devam ettiriyor

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili, Türkiye'nin özür dilemeyeceğini bildirdiğini hatırlatarak "Ne yapalım bu Türkiye'nin seçimi' dedi.
 
Putin, Türk sınırını ihlal eden Rus uçağının düşürüldüğü bölgede, hava saldırılarının şiddetlendiğine işaret ederek, o bölgede Türkmenlerin değil, Rusya'dan giderek terör örgütlerine katılan savaşçılar olduğunu iddia etti.
 
Putin, uçakları düşürülene kadar Suriye'de hava savunma sistemleri olmadığını dile getirerek, "Müttefiğimiz saydığımız taraftan böyle bir darbe alacağımız aklımızın ucundan bile geçmedi. Türkiye'yi dost bir ülke olarak gördük ve böyle bir hamle beklemedik. Bu nedenle bu saldırıyı ihanet olarak görüyoruz" dedi.
 
NE YAPALIM BU TÜRKLERİN SEÇİMİ
 
Türkiye ile son 10 yılda elde edilen yüksek ilşkilerin bozulmasının üzücü olduğunu vurgulayan Putin, "Özür bile dilemeyeceklerini söylediler. Ne yapalım bu Türkiye'nin seçimi" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kandıra Kandıra yola devam27 Kasım 2015 09:18

    Melih başkan cevap verir artık bu rus lidere twitlerle aktörler sosyal medyada savaşır putinle ha gerçek savaşta kaçarak yine sahneyi memet amcanın oğluna ayşe teyzenin oğluna meydanı bırakırlar onlar gerçek olaylarda ya ülke ziyaretlerinde yada tez yapmak için başka ülkelerde olur yine gariban toprağını savunur

  • selim tezcan27 Kasım 2015 09:09

    YA biz bunlarla ne zaman dost olduk ki 2de bir arkamızdan vurulduk diyor,asıl sen vurdun puştin...

  • munci27 Kasım 2015 09:07

    bu sitede 3 gündür rus propagandası yapılıyor. ne demek son sözü mü söyledi. herifin karizması yerlerde siz adamı yüceltmek için 40 takla atıyorsunuz.

  • varol27 Kasım 2015 09:01

    kendi niye özür dilemiyor ettigi küstah kelimelerle ? vede hava sahamiza girdigi için ? BASIN sorsun !!!

  • FATİH İSLAMBUL27 Kasım 2015 08:26

    PUTİN BIRAK BU MANAYRAYI ARTIK İKİYÜZLÜ HALİN ANLAŞILDI YALANCISIN MUMUN SÖNDÜ BİR FÜZE İLE** GEL GEÇ OLMADAN.PİŞMAN OL TÖĞBE ET .

  • ronın27 Kasım 2015 08:02

    sende cevap verseydin pilot neden geçtin be adammm belanımı aradın....zaten başımızda bin nusibet....birde sen eksiktin tamam..