E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOtomotiv sektöründen sanata tam destek---

Otomotiv sektöründen sanata tam destek

Otomotiv sektöründen sanata tam destek
21 Nisan 2014 - 11:32 borsagundem.com

Avek, geçtiğimiz ay içerisinde yapmış olduğu sergilere bir yenisini daha ekliyor

Türkiye’nin en büyük otomobil bayisi Avek Otomotiv, Mart ayında yapmış olduğu Saliha Yücel imzalı sergiden sonra yeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Elif Aktuğ imzalı resim sergisi 17 Nisan 2014 Tarihinde başladı. 1972 yılında Almanya’da doğup, 1975 yılında ailesiyle birlikte İstanbul’a dönen Ressam Aktuğ’un hikâyesi oldukça ilginç. İlk çizimlerini eline kalemi veren annesiyle birlikte yapan Elif Aktuğ, ilkokula başladığı ilk gün; çizdiği kravatlı yakışıklı adamı “Ben çizdim, öğretmenim. Neden inanmıyorsunuz?” diyecek kadar isyankârdı. Liseyi okurken, fizik derslerinde öğretmeni “Sana izin. Resim yapmaya git” diyecek kadar teşvik edici, resim öğretmeni “Hadi beni çiz” diyecek kadar özgürlüğünü kısıtlayıcı idi. Liseyi bitirirken; ailesine resim okumak istiyorum diyemedi. Üniversite yıllarında; tuval, yağlı boya ve karakalemleriyle de aşk yaşadı. Kızgınlıklarını, sevgilerini, aşklarını, üzüntülerini; herkesin gördüğü gibi değil, kendi gördüğü gibi çizdi. Aktuğ’un sergisi 15 Mayıs 2013 tarihine kadar Avek Otomotiv showroomlarında ziyaret edilebilecek.

Tekstilkent’te yer alan Avek Otomotiv; VW, Seat ve Audi gibi temsil ettiği seçkin markaların satış, servis, ikinci el satış ve orijinal parça satış hizmetleri veriyor. 2013 yılında 35 bin araca servis hizmeti veren Avek Otomotiv, tesis içerisinde araç alan ve servise araçlarını getiren müşterileri için misafirlerine kendi ofislerinin rahatlığında işlerini yürütebilme imkanını 2.000 metrekareye yakın bekleme alanlarında sunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)