E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOperasyonda flaş açıklama! Tutuklanacak---

Operasyonda flaş açıklama! Tutuklanacak

Operasyonda flaş açıklama! Tutuklanacak
18 Aralık 2014 - 14:15 borsagundem.com

Hidayet Karaca'nın avukatı Fikret Duran "müvekkilim tutuklanacak" açıklaması yaptı

14 Aralık soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 16 kişi sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adliye Sarayı'na getirildi. Şüphelilerin sorguları sürerken, bir grup destek için Türk Bayraklarıyla adliye önünde toplandı. Bazı kadınlar Kuran-ı Kerim okurken, bazıları da Soruşturma aleyhine yazılar bulunan dövizler taşıdı. Kalabalık Adliyenin karşısındaki meydanda toplanırken Adliye önünde toplanmalara polis izin vermiyor.

KURGU YAPILMIŞ, HİKAYE YAZILMIŞ VE KUMPAS KURULMUŞ   

Adliye önünde açıklama yapan Hidayet Karaca'nın avukatı Fikret Duran, darbe dönemlerini andırır, sıkıyönetim uygulamalarıyla karşı karşıya olduklarını belirterek, “Bir takım siyasi aktörler tarafından bu soruşturmanın gazetecilik faaliyeti ile ilgili olmadığı ifade ediliyor. Bu soruşturmanın başlangıcı 2014 yılının ekim ayı. Bir maille gelen 'tahşiyeciler' diye adlandırılan örgütün mensuplarınca emniyet müdürlüğüne gönderilen bir maille başlatılan bir soruşturma. Soruşturmada Fetullah Gülen'in bir konuşmasına, akabinde Samanyolu TV'de yayınlanan bir diziye ve bazı köşe yazarlarının yazılarına atıf yapılıyor. Sonra emniyetin operasyonu ile bağlantı kuruluyor. Ve bombalar üzerinde polislerin parmak izi olduğu iddia ediliyor" dedi.

MÜVEKKİLİM TUTUKLANACAK

Avukat Duran mahkeme sorgusu devam ederken çarpıcı bir iddiada bulunarak, "Hiç kimsenin tereddütü olmasın, bugün buradan tutuklama çıkacak. Müvekkilim Hidayet Karaca Tutuklanacak " dedi. Duran, “Bir kurgu yapılmış, hikaye yazılmış ve kumpas kurulmuş. Önce medya, istihbarat kaynaklarına dayandırılarak haberleştiriliyor, akabinde özel kurulmuş ekibin operasyonları geliyor" diye konuştu.  Kalabalığın adliye önündeki bekleyişi sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doğan19 Aralık 2014 08:07

    Hamama giren terler. Sen devlete savaş açacan, e nolcaktı al sana devletli babanın eli! AKPye savaş açmak başkaaa devlete savaş açmak başka! Sen 10 yıl sus sonra yüce bir uyanış... İlahi ya!

  • vah vah18 Aralık 2014 19:01

    YANARIM YANARIM DA BU ÜLKEDE YOLSUZLUK, HIRSIZLIK NORMAL SAYILIYOR ERDEM AHLAK KALMAMIŞ ONA YANARIM

  • hezimet18 Aralık 2014 18:48

    sayın dumanlı panik yok hukuki süreç işliyor derken aceba planlar tutmayınca şimdi aynı stratejiyi kullanıyor ..o zaman söylerken nasılsa cemaat ülkeyi ele geçirmenin planını yapmıştı..plan işliyordu ama tayyibi indireyince cemaat şimdi gazeteci oldular..o zaman askerle iş tutanlar şimdide başka unsurlarla iş tutuyor.

  • timsah18 Aralık 2014 15:02

    kurgu hikaye kumpas onların hepsini yapanlar şimdi hakim karşısında avukat. onu için o saydıkların hepsini onlar iyi bilir ve uyguladılar. gerçi sen de neyin ne olduğunu biliyorsun ama mesleğin gereği savunuyorsun. ama boşuna yorulma bizler biliyoruz.

  • erol18 Aralık 2014 14:50

    bitaraf olanın bertaraf edilme senaryosu sahneleniyor