E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Öcalan 1 Eylül'de PKK'ya çağrı yapacak"---

"Öcalan 1 Eylül'de PKK'ya çağrı yapacak"

Öcalan 1 Eylül'de PKK'ya çağrı yapacak
27 Ağustos 2015 - 00:50 borsagundem.com

Yardımcı Doç. Topdemir, "Öcalan 1 Eylül'de PKK'ya barış çağrısı yapacak" iddiasında bulundu

CNN Türk'te programa katılan akademisyen Yardımcı Doç. Ramazan Topdemir önemli bir iddiada bulundu. Topdemir Abdullah Öcalan'ın 1 Eylül'de barış çağrısı yapacağını iddia etti.

HDP'nin seçim hükümetine Bakan vermesinin Kürt toplumunda "siyasal kazanım" olarak yorumlanacağını ve Ak Parti ile buzların eriyeceğini iddia eden Topdemir, Öcalan'ın insiyatif alarak sahneye çıkacağını söyledi. Topdemir, "Kürtler açısından bir kazanım ve tansiyonun düşmesi durumu yaşanacak. İddia ediyorum 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Öcalan, silahları bırakın diyecek ve barış çağrısı yapacaktır" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KOMANDO27 Ağustos 2015 14:17

    7 YIL ĞÜNEYDOĞUDA ÇALIŞTIM BUNLAR YALANCI TOPARLANMAK İSTİYOR KIŞIN BUNLARIN HAREKET ALANI DARALIYOR İNANMAYIN YAZIN YEŞİL ALAN BOL ĞİZLENMEYİ DAHA KOLAY YAPIYORLAR

  • kendini fasulyeden nimet sanmasin27 Ağustos 2015 08:49

    ocalan kim. pkk ocalani tanimiyorki.

  • önemli27 Ağustos 2015 08:41

    artık öcalanın bir hükmü kalmadı.pkk bunu uyduğunu söylese bile yalan söylüyor demektir.sadece bu Türk Ordusunun pkk yı yok etmesini engellemeye yönelik bir teşebbüsten öteye gitmez.Hükümet kesinlikle böyle bir şeye taraf olmamalı sadece pkk yı bitirmeye yönelik harekette bulunmalı.yoksa yine şehitler ölümler tekerrür eder.Devlet öyle çözüm süreci falan şeyleri artık gündemine almamalı sadece pkk yı yok etmeye odaklanmalıdır.

  • doğru söyle27 Ağustos 2015 08:29

    bunun kökünü araştır kesin ermeni çıkar

  • sukur.27 Ağustos 2015 08:00

    Silah birakacak terorist kaldiysaaaa....