E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO ülke de Türkiye'ye sırt çevirdi---

O ülke de Türkiye'ye sırt çevirdi

O ülke de Türkiye'ye sırt çevirdi
27 Kasım 2015 - 08:48 borsagundem.com

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizin ardından Belarus da turist turlarını iptal etmekle tehdit etti

Belarus Turizm ve Spor Bakanlığı Turizm Dairesi Başkanı Vadim Karmazin, Rus turist firmalarının Türkiye turlarını iptal etmelerinin Belarus'tan Türkiye'ye turist akışını da etkileyeceğini söyledi.
Karmazin, yaptığı açıklamada, Belarus'taki tur firmalarının Türkiye turları konusunda Rus tur firmalarıyla çalıştıklarını ve Belaruslu turistlerin Türkiye'ye Moskova üzerinden seyahat ettiklerini belirterek, Rus firmalarının Türkiye turlarını iptal etmeleri halinde, bunun Belarus'u da etkileyeceğini ifade etti.
Türkiye'nin Belaruslu turistlerin tatil seçenekleri arasında üçüncü sırada yer aldığını belirten Karmazin, kendi verilerine göre Türkiye'yi yılda 70 bin civarında Belaruslu turistin ziyaret ettiğini, İstanbul'daki Belarus Konsolosluğu'nun verilerine göre ise bu rakamın 120 bin ile 140 bin arasında olduğunu kaydetti. Karmazin, Türkiye turları konusunda durumun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Rezalet27 Kasım 2015 19:47

    gülün gülün siz. YÜZLERCE Türk tırı Rusya'ya giriş yapamıyor. Bugün yarın tekstilciler, seracılar, dericiler, inşaatçılar intihar etmeye başlarsa şaşırmam. Türkiyenin Ortadoğu bağlantısı kesildi, PKK'dan mı izin alınacak? Mısırla da aran kötü. israil üzerinden mi çıkacaksın?... Rusya ve ABD anlaştı. İran nükleer olmayacak, ABD'de suriyeden vazgeçecek. BOP tarih oldu. Türkiye misyonunu tamamladı artık kucağa oturduk. 90'lı yıllara geri döndük. Herkes PKK'ya destek verecek. Ahmet Necdet Sezer boşunamı Şamda Hafız esad'ın cenazesine gitmişti. ABD başımıza belayı sardı. Türkiye zavallı ülke! Rusya izin vermezse İran'dan da doğalgaz alamazsın.

  • haydar27 Kasım 2015 18:08

    ben olsam onlardan evvel ben kapardım kapıları..tr olarak yine iyi niyatliyiz..

  • lelele27 Kasım 2015 15:45

    le yavrum heç dostumuz kalmadı,,,içerdede düşman ettik herkes i birbirine...

  • Bizim bizden baska dostumuz yok27 Kasım 2015 15:26

    Cokta tin. Ne zaman dost oldularki?

  • erdal27 Kasım 2015 14:36

    haberborsa yorumunuz yanlış olmuş.adamların sırt çevirdiği falan yok biz türkiyeye rusya üzerinden gidiyoruz onlar gitmez ise biz de gidemeyiz diyoooor.

  • mehmet27 Kasım 2015 09:16

    gelmesinler bol bol fuhuşa yol açıyorlar zaten

  • Kandıra Kandıra yola devam27 Kasım 2015 09:14

    Ama Binali çok üzüldü ilave tedbir alıyor sizin yerinize somaliden bedava turist taşıyacak şimdi bizde alternatif çok gelmeyın gider Afrikayi taşıriz beleş otelleri doldurarak herseyi babamızın mali olan Hazineden oderiz

  • Kandıra Kandıra yola devam27 Kasım 2015 09:14

    Ama Binali çok üzüldü ilave tedbir alıyor sizin yerinize somaliden bedava turist taşıyacak şimdi bizde alternatif çok gelmeyın gider Afrikayi taşıriz beleş otelleri doldurarak herseyi babamızın mali olan Hazineden oderiz

  • tokmak27 Kasım 2015 09:09

    yazık, karıları kızları da pek 'öpülesi' cinstenmiş!!!