E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMısır'da F-16 düştü, pilotlar öldü---

Mısır'da F-16 düştü, pilotlar öldü

Mısır'da F-16 düştü, pilotlar öldü
28 Ocak 2016 - 02:26 borsagundem.com

İsmailiyye'de eğitim uçuşu yapan bir F-16 savaş uçağı teknik arıza nedeniyle düştü, uçağın mürettebatından kurtulan olmadı

Mısır'ın kuzeydoğusundaki El-İsmailiyye ilindeki Fayid Askeri Üssü'nde eğitim uçuşu sırasında oluşan teknik arıza nedeniyle bir F-16 savaş uçağının düştüğü, uçağın mürettebatından kurtulan olmadığı bildirildi.

Mısır Ordu Sözcüsü Tuğgeneral Muhammed Semir, yaptığı yazılı açıklamada, orduya ait F-16 savaş uçağının eğitim uçuşu sırasında meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle düştüğünü, uçağın mürettebatından kurtulan olmadığını belirtti.

Sözcü Semir, mürettebatının sayısı ile ilgili bilgi vermezken, AA muhabirine açıklama yapan bir güvenlik kaynağı, düşen uçakta 2 pilot bulunduğunu belirtti.

Geçen kasım ayı sonlarında da Kahire-İsmailiyye yolundaki 6 Ekim Çiftlikler bölgesinde yer alan tarım arazisine askeri bir helikopter teknik arıza nedeniyle düşmüştü. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)